Ha lebontanak egy házat mit kezdenek a törmelékekkel? Romos összedűlő épületeknek mi lesz a sorsa?
Nagyon jól tudom,hogy elszállítják elviszik onnét mikor lebontották,de mi lesz a sorsa ? Mit kezdenek a törmelékekkel ? Kockaháztól kezdve parasztházit szól a kérdésem:)
Hát ahogy itt téged olvasunk #10-es, távolságban valóban csak pár óra, de gondolkodás-módban fényévek.
[Sajnos nem a te javadra.]
"Nem olyan nagy ez az ország, hogy nektek "nyugatiaknak" ilyen jogotok legyen leszólni keletet... gyakorlatilag pár órácsaka alatt eljutni az országban akárhová... és ha drágábban vetted a bontottat mint az újat még mindig balek vagy..."
Figyelj, ha ez téged boldoggá tesz, tekints nyugodtan baleknak. Különösebben nem zavar, hogy összesen kb. 2-300 forinttal többet kifizettem egy telepen a tető alatt, szép rendben felstócolt, átválogatott, megtisztított bontott téglákért, mintha ugyanezt a pár darabot nekem kellett volna autókázással felkutatnom, egy összehányt halomból kiválogatnom és lepucoválnom. Nekem ennyit megért.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!