Hogyan védjem meg a tetőt a szél vihartól?
Vasárnaptól iszonyat nagy szél ,eső lesz a térségünkben, a tetőm alig bírja a cserepek már nem fogják kibírni. Kértem árajánlatot és 500 ezer lenne csak rendbe tenni , nekem még a városból elmenni is alig van pénzem ha ügyi vagyok marad hó végén 1500 forintom. ( internet az 2000 és szinte csak az a "szórakozásom" ) ezt csak azért írtam le, hogy lássátok egy csóró ember szeretné megvédeni a fedelet a feje fölül szóval a rendbetétel kivitelezhetetlen, hitelt meg nem veszek fel (nem is adnak ) mert bizonytalan a munkám, 10 éve fél éves szerződéseket kapok.
Egy ötletem van, csak nem tudom honnét szerezzek olyan fóliát amit a kár után a tetőre tesznek.
Mit javasoltok nekem ilyesfajta védelemre?
Csodák nincsenek. Filléres megoldás sincs. A fólia is csak átmeneti, az is csak a BEÁZÁS ELLEN, ha már lyukas a tető. Vihar ellen nem megoldás, elsőként fogja letépni az erős szél.
Kérj segítséget az önkormányzattól! Jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!