Hol lehet kést éleztetni?
Pedig a jó szakember nem a puccos szaküzleten múlik. Hanem mondjuk milyen ügyesen használja a vizes köszörűt, utána mit csinál még vele, hogy polírozza fel...
...és gondolom a nyugati határól nem küldenéd a keleti határra, szóval helyben lenne célszerű valakit keresni.
Én itt nálunk egy korrekt embert ismertem, hát nem abbahagyta, mondván anyagilag nem éri meg csinálni? :/
"beviszem késboltba és ők megéleztetik némi garanciát biztosítva rá"
Garanciát???
Persze.
De csak akkor, ha egy kamerát felszerelek a lakásodban és visszanézhetem, hogy a zöldségszelő késeddel akartál-e marha lábszárcsontot darabolni.
Garancia késélezésre? Te el vagy tévedve...
Vegyél egy késélezőt és élezd meg magadnak.
#5-ös
Te vagy a tudatlan. Létezik ilyen, az más dolog, ha idehaza nem. Az Origón olvastam a késboltosat, hogy van ahonnan elküldik solingeni élezésre, és bár drága azt nem rontják el. Nyílván egy áruháznak nem lenne akkora cucc kifizetni 100k-t a két késemért, ha elrontják, mint Pisti bácsinak a falu végén. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!