Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mihez van jogom? Feltörték a...

Mihez van jogom? Feltörték a pincémet, miszerint a benne tárolt értékek nem az én tulajdonom, hanem a "betörő" illetőnek az elhunyt bátyáé. (Hozzáteszem van közte egy fél milliós bicikli is)

Figyelt kérdés

Mint kiderült, mindketten ugyan arra a pincére fizetünk bérlést. 7 éve használom. Az úriember elhunyt rokona elvileg 20 éve fizette. Én 7 éve a saját zárammal használtam.

A közös képviselő meg egy darab szerződést nem tud felmutatni... Kihez forduljak? Felháborító, hogy valami ilyen hanyagul működjön.

2017. aug. 1. 07:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Azt mondod a közös képviselővel írtál szerződést. A betörő az, aki szintén bérli a pincét, vagy az egy harmadik személy? A másik fél, aki bérli a pincét, ő kitől bérli, írtak szerződést?
2017. aug. 1. 11:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Aki betört, azt mondta van szerződése de nem mutatta meg. Elvileg a bátyja írta, bérelte még anno és azóta mióta elhunyt, a tesó fizeti.

A bicikli a páromé, verseny bicikli. Több elemből szerelte össze még az apja. Az alapváz pl ismerőstől lett megvéve, papír nélkül. Persze van róla egy rahedli kép évekre visszamenőleg, az is bizonyíték szerintem.

Azért a párom ma levágta a lakatot és kihozta, pár értékkel együtt, de egyből meg lettünk vádolva hogy elloptuk.

A gondnokot elértük, de ő azt mondta ebbe nem segíthet.

Van pár tanum, de az elég egy rendőrségi ügyhöz?

2017. aug. 1. 11:34
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Mégegyszer kerdezem, a masik bérlőrol is tud a közös képviselő? Szerződés érvénytelen ha 2 személynek adja ki egyszerre. Ez olyan mintha a szomszed motorját akarnad eladni. En a helyedben nem hoztam volna el semmit, hanem egybol feljelentés h elloptak a "pincedet", mert leverték a lakatot es masikat tettek ra. A közöd képviselőt vegyetek elo ha o tole volt bérelve a masik fel által.
2017. aug. 1. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem el, hogy ilyen előfordulhat....A közösképviselőnek nem tűnt fel, hogy két féltől jön a bérleti díj? Szerintem ő a hunyó, most aztán parázhat.
2017. aug. 1. 13:18
 15/21 kovpet ***** válasza:
79%

És mit mondott a tag, amikor megmutattad azt a sok fényképet neki a bicajról?

Nagyon ködösen fogalmazol, ideges vagy biztos. Nyugodj le és utána hozz csak döntéseket szerintem.

2017. aug. 1. 13:43
 16/21 A kérdező kommentje:

A közösképviselőt még nem értük utol, mert jelenleg nem lehet elérni sehol. A gondokot kérdeztük aki meg nem tudok segíteni.

Még nem mutattunk fényképet, bocsi ha hadarok, de tényleg ideges vagyok kicsit. Meg mindenki mást tanácsol. Talán akkor leszek nyugiba ha Közösképviselő elő kerül. Szerintünk ő nézte el. Mert azt mondta a srác aki örökölte, hogy több éve nem volt használatba. Csak most nézte meg és látta hogy levan lakatolva, mert hogy elvileg lese volt tizenévvel ezelött, csak nyitott ajtó volt. Ezt meg nemis értem. Erre levágta és saját lakatot tett rá.

2017. aug. 1. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha van valami fejlemény, írd meg. Kíváncsi vagyok.
2017. aug. 1. 21:04
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Helyedben levagnam, es sajat lakatot tennék ra, nem hoztam volna ki a cuccokat. A közös képviselőt meg egyszerre mind a ketten, együtt keressetek fel, hogy mi a magyarázata erre az egészre. Akar fel is lehet jelenteni, ha arról van szo.
2017. aug. 1. 23:14
 19/21 A kérdező kommentje:

Tegnap beszéltünk, a közösképviselővel. A másik tulajjal együtt. Most ott tartunk, hogy a számítógép rendszerükben én nem szerepelek mint bérlő, csak a másik emberke, viszont mind a ketten ugyan arra fizetünk.

Csütörtökre keresi elő az irat tárból a papírokat. Kérdeztem, hogy ilyenkor mi lehetséges. Vagy ki hibázott, mit tehetünk, kié lesz a pince. És csak annyit tudott mondani, hogy nem tudja. Majd csütörtökre megálmodja. De akkor csak a KK rontotta el a dolgokat! Addig meg nem nyúlhatunk a pince tartalmához..

2017. aug. 2. 07:25
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a helyzetben simán megvádolhat lopással a másik bérlő. Ő van a rendszerben, övé a lakat, te meg kihoztad a cuccokat. Nem szabadott volna bántani. Vidd a bérlő elé a szerződésedet, és ha neki áll feljebb jelentsd fel, hogy a te általad bérelt pincét kiadta másnak, aki eltulajdonította a dolgaidat. Magyarul ketten megloptak, egyik a másiknak a cinkostársa, te pedig csak visszavetted a dolgaidat, mert neked van hatályos szerződésed a pincére vonatkozóan.
2017. aug. 2. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!