A Férjem beleöntötte ( apránként ) a wc -be a besürüsödött fal festéket . Eldugult a wc, ill . nagyon lassan megy le a víz . MEg lehet szüntetni a dugulást házilag, vagy mindenképpen szerelő csak a megoldás?
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 17:31
1/6 anonim válasza:
Szép munka.
A legjobb lenne ki venni a wc-t , és úgy könnyű hozzá férni a lefolyó csövekhez. Nem bonyolult kiszerelni a kagylót.
2/6 anonim válasza:
off.....Én a veszélyes hulladékba adom mindig le a falfestéket is
3/6 anonim válasza:
A vécékagylót mindenképpen ki kell venni a helyéről, de kétlem, hogy fel tudnátok oldani a csőbe kövült festéket, egyszerűbb az egészet cserélni, a férjedet pedig a továbbiakban tiltsd el mindennemű barkácsfeladattól. A megmaradt festék a veszélyes hulladékok közé való.
4/6 anonim válasza:
Duguláselhárítókat hívd ki, és mond meg mi lett beleöntve. Lehet, hogy a csészét is ki kell szerelni, ahogy írták már. Eldugulhatott a csésze szifonja, de a csőben ha van kanyar illetve egyenes szakasz, onnan is ki kellene szedni, mert csak hozzá fog tapadni minden, és késöbb megint eldugul.
5/6 anonim válasza:
Azért ez igen furcsa történet. Vagy nem ismerünk minden részt.
A falfesték még egyben beleöntve se tud dugulást okozni, nem hogy apránként öntve. Ez nem olajfesték, hogy nagy bőrök keletkezzenek, amik meg tudnak akadni.
Olyan besűrűsödött festéket nem láttam még, amit egy kis víznyomás ne vitt volna szét. Ha bele tudta önteni, akkor azt le is vitte a víz, úgy gondolom.
Itt esetleg egy korábban is meglévő részleges dugulás játszhat, amin felakadt mondjuk egy benne hagyott rongy, vagy ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Kedves 5-ös. 2 éves konyha és fürdőszobai héra prémium festék (oké télen párszor bizti megfagyott) egy durván össze állt enyhe kocsonyás anyag lett,darabokra lehet törni,vízbe nem oldódok erős keverés ellenére se. Ha én ezt elkezdtem volna a wc-be öntögetni,pár részletbe anélkül,hogy kézzel picike darabokra trancsíroztam volna akkor simán eltudok egy csúnya dugulást képzelni. Mondjuk én a veszélyes hulladékok közé teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!