Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Besárgult fehér vászon cipő?

Besárgult fehér vászon cipő?

Figyelt kérdés
A régi cipőm bedobtam mosógépbe, és gyönyörű volt, de mivel azt eléggé megviselte, ezzel már nem merem megcsinálni. Kikeféltem mosószappannal, és sok helyen besárgult, pedig még nem is nagyon volt koszos. Mit tegyek ellene? Milyen szerrel tisztítsam?
2017. júl. 24. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szódabikarbónával próbáld meg.
2017. júl. 24. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
En a feher tornacipomet hiaba aztattam feheritos vanish-be egy ejszakara, hiaba mostam ki 6x a mosógépben, a sargulas nem tunt el. Te is probalkozhatsz ezekkel, hatha. En mindenesetre soha tobbet nem veszek feher cipot. :D
2017. júl. 24. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél cipőfestéket és kend át.

Pl. ezt!

"Festék és színfelújító bőrre,vászonra és műbőrre ajánljuk.Átfest minden színt,akár feketét fehérre is.Nem repedezik nem törik.Száradási idő 24-48óra"

[link]

2017. júl. 24. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Hipós vízben áztasd 1 napot. Nem lesz új kinézetű, de valamit segít.
2017. júl. 24. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Aki a cipofesteket írta:

Jó otletnek tűnik, de biztos vagyok benne, hogy akkor eldobom a garanciát.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 24. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a festéket, de ha nincs írva a tisztítási módnál a mosógépben való mosás, akkor így is buktad a garanciát.

Ha van írva mint lehetőség, akkor vidd vissza és intézd a cserét, vagy kérd vissza a pénzt.

Így nem szép, hordani nem fogod, tehát vagy gari, vagy marad a festés.

2017. júl. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!