Hogyan lehet villanyórát tönkretenni?
Figyelt kérdés
Kikészít a fölöttünk lakó bérlő hangos éjszakai zenehallgatása, és a tulaj meg a közös képviselő semmit nem csinálnak. Légyszi ne békítő tippeket adjatok, azon már túl vagyunk.2010. máj. 21. 22:45
11/20 anonim válasza:
Elég, ha letéped róla a plombát, és bejelented, hogy lopják az áramot!
12/20 anonim válasza:
Az sem rossz (kombinálva több itt kapott tippet), hogy amikor már alszanak, akkor kapcsolod le nekik, és a kapcsolót beragasztózod. Reggel, mire észreveszik, hogy nincs áram, már nem fogják tudni visszakapcsolni. Itt csak egy a baj, az összes tippel egyetemben, hogy tuti rájönnek, hogy te csináltad, és esetleg a tiédet meg ők veszik kezelésbe. Aztán elég tré lenne, ha leengedne a hűtőd, vagy ilyenek.
13/20 anonim válasza:
tegyél a villanyórára egy nagy hitler portrét, és bömböltessetek egész nap náci énekeket :D
14/20 anonim válasza:
Baszod,pont most akartam én is írni ezt :D
15/20 anonim válasza:
gratulálok...nekem a kedves szomszédok valamelyike többször megrongálta a kocsimat, a bejárati ajtómat és a postaládámat (máig nem tudom, mi a franc baja volt)...ezek szerint még jó, hogy a villanyóra nem hozzáférhető helyen volt...szánalmas...
16/20 anonim válasza:
hívj oda pár szimpatikus kopasz fiatalembert, hogy beszélgessenek a nigerrekkel.
ezek után azt sem árt megígérni, hogy ha megint zaj lesz, akkor "beszélgetés" is lesz :D
a villanyóránál még talán a mágnes a leghumánusabb megoldás, mert nem jönnek rá, hogy te vagy.
17/20 anonim válasza:
Szerintem ne csináljatok az órával semmit...ha tönkretesziket vagy bámit csináltak vele még majd ti álljátok a költségeket azt meg biztos nem szeretnéd.
18/20 anonim válasza:
dejó,ha felettem négerek lennének én biztos átmennék hozzájuk partyzni:D
19/20 anonim válasza:
Pillanat ragasztó a biztosítékra de vagy 2 tubus na az tuti
20/20 anonim válasza:
hasonló szituáció a különbség, hogy itt már digitális villanyóra van.. ehhez valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!