Konyhai gépek beépítése a konyhaszekrénybe mennyire bonyolult?
Igazából egyik sem bonyolult, sőt, egy kis affinitással egyszerűnek is mondható.
Viszont azt fontos tudni, hogy bizonyos elektromos sütők és tűzhelyek esetén a garancia feltétele a márkaszerviz, illetve megbízottja által történő beüzemelés. Ami kb. 5 perc és 10-15e Ft.
Amikor legelőször kifizettem, mintha a fogamat húzták volna. De mikor 3 hónappal később bedöglött a tűzhely vezérlője, 50 ezres javítást akartak rám verni, majd a beüzemelési számlát bemutatva garanciában cserélték (igaz, 2 hét volt, míg megjött az alkatrész).
elsőre nehéznek mondható, bár valóban nem túl bonyolult.
én már számtalanszor építettem be konyhabútort a tartozékokkal együtt.
mint minden ez is némi szakértelmet kíván, ha nem vagy biztos magadban akkor inkább fizess érte.
főleg ha a mosogatógép beépített, és bútorlap az előlapja.
egyébként ez is könnyen el lehet bäszni.
mondjuk a legtöbb sütő és a hozzátartozó főzőlap manapság már egyfázisú, szóval a bekötése csak alap villanyszerelési tudást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!