Mennyibe kerül medencét épittetni a kertbe?
Szeretnék egy medencét a kertbe, méretét még nem tudom mekkorát, mert az az árától függ, csak sajnos én nem találtam az árakról információkat. Nem a felfujhatos, hanem beépitett medencére gondoltam. Illetve az is érdekelne hogy mekkora a fenntartási költsége.
Bármilyen hasznos választ szivesen fogadok. Köszönöm!
"méretét még nem tudom mekkorát, mert az az árától függ"
Hát az ára meg a méretétől függ.
De kb 75-100ezer/m2 árral alap hangon számolhatsz.
Én is olvastam, hogy van műanyag, beton, stb.
Hát igazából nekem arra kéne, hogy nyaranta tudjak néhány hosszt leuszni, vagy esetre medencés "partyt" tartani, de az fontos hogy tudjak benne rendesen uszni, ne csak a derekamig érjen a viz.
"Hát én igazából fél-1 millió között szánnék rá."
Az kb. a földmunkára meg a kavicságyazatra elég lehet!
Például itt válogathatsz. De ezekben igazán úszni nem fogsz tudni. Ne csak a medence árát nézd, válogass a kiegészítők közül is.
Ne egy normális épített medence ennek lazán van az 5-10 szerese.
Masfél méteres mélységű medencébe hosszokat lehet uszni szerintem, igaz kényelmesebb nagyobba.
Szerintem ezek se rosszak, bár nem tudom műanyag mennyivel rosszabb mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!