Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez jó ágy lehet?

Ez jó ágy lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Ezzel a matraccal:

[link]

2017. júl. 9. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kényelmesnek néz ki, csak a mai árakat figyelembe véve, gyanúsan olcsó ...
2017. júl. 9. 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem olcsó. 180x200-as méretben matraccal együtt 300 ezer, vagy kicsivel felette van a végösszeg (kárpit, és matrachuzat függő). Voltam már bent az üzletben is megnézni, nagyon szép, és a linkelt matracot is kipróbáltam. Csak vacillálok még, mert számomra ez a 300 ezer nem kevés pénz.
2017. júl. 9. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:

... közben belenéztem, lehet, hogy tévedek, de ez csak textilbőr kivitelben van?

Mert akkor egy év múlva lehet áthúzatni, bár még ezzel együtt is megéri, de oda kell menni és a választott matraccal kipróbálni.

2017. júl. 9. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Hoppá, most látom, hogy közben írtál!

Én csak az ágy árát láttam, de ha 300ezer,.... hát...

2017. júl. 9. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha te is rossz alvó vagy, akkor nagyon fontos a jó ágy.

Gondolj rá, hogy ágyat nem kell évente venni, ha leosztod évekre az ágy árát, ami nyugodt alvást biztosít, akkor már nem is olyan katasztrófa.

Nekem nagyon tetszik!... egyenesen hívogató egy jó szunyálásra :)

2017. júl. 9. 19:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem csak textilbőrös van. Lehet választani erősebb szöveteket is. Ez az ágy egy világosbarna szövettel volt kiállítva, nagyon megtetszett, én is azzal választanám, ha ennél maradok. A matrac pedig nagyon kényelmesnek tűnt, igaz, nem heverésztem rajta túl sokat, mert többen is nézelődtek akkor az üzletben. Utánaolvastam néhány helyen ezeknek az úgynevezett boxspring ágyaknak, nagyon szimpatikusnak tűnik, és nagyon tetszik, hogy a fekvőfelülete nem 40 centis magasságú, mint a legtöbb franciaágyé, hanem kb. 70 centi magas. Szívem szerint megrendelném, csak nem akarom elkapkodni.
2017. júl. 9. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
szia! megvetted végül az ágyat? mi a tapasztalatod vele? 180x200 cm-eshez nekem 180x200-as rugós matrac van, de az ágyneműtartó nyitása gyakorlatilag 2 emberes feladat, mivel a matrac lecsúszik az ágyról. érdemesebb lenne 2 90x200as matrac hozzá? és mit gondoltok, elég lenne habszivacs matrac?
2020. nov. 26. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Szia! Igen, megvettük. Ahogy írod, nagyon nem praktikus az ágyneműtartó, nem is tartok benne semmit. Sokkal több értelme lenne, ha kihúzható lenne, és nem felnyitható (nem is értem mi járt a fejükben, mikor felnyitósra tervezték. Máskülönben az ággyal meg vagyunk elégedve.

A matracot is itt vettük, de nem jól választottunk. 180x200-as, 5-ös keménységűt választottunk (azt hiszem 7 volt a legkeményebb), de nagyon puha, már egy év alatt teljesen "kifeküdtük", pedig azért jóval a teherbírás alatt van a súlyunk. Ha jól emlékszem Göteborg volt a matrac neve. 26-27 cm magas, és valami 140-150 ezer volt akkor. Ennyiért jobb minőséget vártam. Mindenesetre más matraccal jó kis stabil ágy ez, nem fog egyhamar tönkremenni. :)

2020. nov. 27. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt tudod, hogy a matracot még garanciában kicseréltetheted?

Az ilyen árú matracokra valami 10 év a garancia.

2020. nov. 27. 13:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Mint kiderült, a Revotica 2 évet adott rá. Nem kommentálnám.
2020. nov. 28. 08:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!