Ez jó ágy lehet?
... közben belenéztem, lehet, hogy tévedek, de ez csak textilbőr kivitelben van?
Mert akkor egy év múlva lehet áthúzatni, bár még ezzel együtt is megéri, de oda kell menni és a választott matraccal kipróbálni.
Hoppá, most látom, hogy közben írtál!
Én csak az ágy árát láttam, de ha 300ezer,.... hát...
Ha te is rossz alvó vagy, akkor nagyon fontos a jó ágy.
Gondolj rá, hogy ágyat nem kell évente venni, ha leosztod évekre az ágy árát, ami nyugodt alvást biztosít, akkor már nem is olyan katasztrófa.
Nekem nagyon tetszik!... egyenesen hívogató egy jó szunyálásra :)
Szia! Igen, megvettük. Ahogy írod, nagyon nem praktikus az ágyneműtartó, nem is tartok benne semmit. Sokkal több értelme lenne, ha kihúzható lenne, és nem felnyitható (nem is értem mi járt a fejükben, mikor felnyitósra tervezték. Máskülönben az ággyal meg vagyunk elégedve.
A matracot is itt vettük, de nem jól választottunk. 180x200-as, 5-ös keménységűt választottunk (azt hiszem 7 volt a legkeményebb), de nagyon puha, már egy év alatt teljesen "kifeküdtük", pedig azért jóval a teherbírás alatt van a súlyunk. Ha jól emlékszem Göteborg volt a matrac neve. 26-27 cm magas, és valami 140-150 ezer volt akkor. Ennyiért jobb minőséget vártam. Mindenesetre más matraccal jó kis stabil ágy ez, nem fog egyhamar tönkremenni. :)
Azt tudod, hogy a matracot még garanciában kicseréltetheted?
Az ilyen árú matracokra valami 10 év a garancia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!