Erdemes igy haza menni?
Attól függ, hogy hol kerestek albérletet.
Budapesten biztos nem elég, mert kb. 100ezer Ft-al számolj havi bérletet, az a 2 havi kaucióval máris 300ezer Ft és nektek 170ezerFt körüli összegetek lenne, de abból meg is kellene élni, amíg munkát és utána fizetést kapsz.
Azt nem igazán értem, hogyha eljöttök valahonnan, akkor miért kell még 3 hónapot fizetni, de ezt te tudod!
Sajnos gyűjtenetek kell még, hogy hazajöhessetek....
"A gyüjtes hat az itt elegge nehezkes mivel itt olyanok az eletkörülmenyek hogy minden draga ezert nehezkes gyüjteni"
El kell, hogy keserítselek, az élet itt sem olcsó, de a fizetés meg egyenesen hervasztó, ha nem értesz semmihez és csak szalag mellett találsz munkát. (gondolom nincs használható végzettséged, képességed, mert akkor kint is találnál jobb munkát)
Kérjetek ott valami segélyt, - ha a retek migránsok kapnak, ti sem vagytok rosszabbak - mert ennyiből nem tudtok hazajönni.
Illetve haza tudtok jönni, de lakni, élni kevés.
Szerintem meg ne gyertek haza!
Ha ott nem találjátok fel magatokat, akkor itthon éhen fogtok halni.
Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy a barátnőddel van a probléma.
Ameddig nem ment ki, addig éltetek valahol és valahogy anyáddal.
Ahogy kiment, 4-5 nap után nem tetszik neki a munka és miatta minden boruljon.
Látod, anyád nem akar hazajönni!
"Erdemes igy haza menni?"
Nem, így nem érdemes!
Barátnőt lecserélni, a munkát komolyan venni és nekifeszülni, ha vinni akarod valamire az életben.
Akár kint, akár itthon!
"Csak alja munka van"...
Ha nem értesz semmihez, mindenhol csak az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!