Melyik Magyarország legélhetőbb és élhetetlen települése?
Amondó vagyok,hogy ma Magyarország legcivilizáltabb települése Budapest, utána Pest és Komárom-Esztergom megye.
Mindenhol van olyan település vagy egy rész ahol úgymond a gazdagok élnek!
Az ország keleti része vagy déli (össze vissza) tele van romos kastéllyal,kúriával, ott van a csövön falu és ott tornyosodik a kastély. Régebben ezek jó helyek voltak? Ha már nemesek építkeztek oda.
Miért süllyedt le némelyik település ennyire?
Nem igazán ismerem az ország keleti részét,de úgy érzem nem szívesen költöznék oda. Van néhány hely ami amolyan híres eről arról,mint mondjuk a Hortobágy bár nem tudom mit csinálhatnék ott ha ott laknék. Nem tudom elképzelni az ország keleti oldalán való élést.
Mit dolgoznak ott az emberek,mennyire jellemző az olyan munka ott,ahol egyetemi végzettsèg szükséges?
Kedves 8-as, én nem értek veled egyet, mégsem írom a véleményedre, hogy baromság.
Olyan stílust alkalmazzunk egymással, amit mi is eltudunk fogadni magunkkal szemben.
...és igen!
A befektetett munkát lehet forintosítani, mert érték.
Pontosan annyi az ára, amennyit kifizetnél, ha embert kellene rá hívnod, vagy amit neked fizetnének, ha másnál csinálnád.
Amellett nem mindenkinek van kútja, de ha van is, abból sem ingyen jön a víz, mert áramot használ a felhozatala.
De látom, hogy ez meddő vita köztünk, ezért én inkább kiszállok.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!