Polgári lakásban élők. Hogyan oldjátok meg a szellőztetést?
Figyelt kérdés
Sajnos, vagy nem sajnos, de egy polgári lakásba vagyok kénytelen költözni, amivel nincs is baj, mert nagyon szép egyébként. A baj csak annyi, hogy egy budapesti szűk utcában helyezkedik el, ahol se egy zöld felület, csak a beton rengeteg, autók mennek. Borzalmas rossz volt a levegő, amikor ott voltam, a lakásban is benzinszag. Ti hogy oldjátok meg, mert ott nem tudom hogy fogok szellőztetni, plusz ugye ezek a nyarak, amik most vannak, éjszaka is meg lehet majd fulladni. Na jó, nem panaszképp, de ti hogy oldjátok meg?2017. jún. 29. 23:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem megszokják, akik ott élnek. Vagy esetleg éjszaka szellőztetnek, bár ott akkor is elég nagy a forgalom, és nappal becsukják az ablakokat. Ha kinn büdös van, nem tud mezei levegő bejönni, hiába szeretnéd. Ez a belváros hátránya a sok előny mellett.
2/2 anonim válasza:
Ilyen lakásokba ajánlják a légtisztítókat. Ventilátort szerezz be, az segít szellőztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!