Mi a különbség a c24 e és az f24 e között? Ilyen kazanunk van és itt azt írja hogy zárt egesteru, akkor tavaly miért jelzett a szén-monoxid jelző?
2017. jún. 10. 20:39
1/6 anonim válasza:
Először is mi az hogy ilyen kazánod van? Ez két tipus.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem mi a különbség a kettő között, mert ezalatt vám egy kép és olyan kazán van nekünk.
2017. jún. 10. 20:52
3/6 anonim válasza:
Ott a leírásban hogy az egyik zárt a másik nem. Na most innen én nem tudom neked melyik van. Miért nem nézed meg a kazánon a tipusát?
4/6 anonim válasza:
Az egyik turbós és kifelé nyomja az égésterméket,és ezen a kivezetésen szívja be is az égéshez szükséges levegőt .
A másik kéménybe nyomja az égésterméket,az égéshez szükséges levegőt onnan használja el,ahol a kazán van .Ha ez a helység
jól van lezárva a bejövő levegőtől,akkor megfordulhat a légáramlat a kéményben .Ekkor bejelezhet az érzékelő .
Hogy most melyik betű melyiket jelenti,meg nem nézem,mert nálunk is valamelyik van .
5/6 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő írja....a c kéményes az f meg turbós
6/6 anonim válasza:
"ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ
A RENOVA F 24 E zárt égésterő, a RENOVA C 24 E kéményes falra szerelhetı kombi
kazán, ami központi főtést és azonnali melegvizet szolgáltat. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!