Hol tudom jelenteni, ha elviselhetetlenek a fölöttem lévő lakók?
Kérlek, ne higgyétek, higy nem vagyok türelmes ember, de ami sok, az már nekem is sok!
Társasházban lakó, (sokat) dolgozó ember vagyok. Fölöttem másfél éve megszült a nő, most várja a másodikat.
A gyereke folyamatosan ordit, sir, rohangál és csapkod. Mióta járni tud, nincs nap, hogy ne hallgassam órákig a rohangálást. De ez még hagyján, már beleinvesztáltam egy zajszűrős fulhallgatóba, általában az van a fejemen, mikor itthon vagyok. Ami viszont durva, az éjszakák.
Éjszakánként sír a gyerek, és senki nem megy oda hozzá. De komolyan!!! És majdnem minden éjszaka ez van. Van, hogy órákig hagyja fulladásig üvölteni azt a szerencsétlent. Már egyszer felcsöngettem, hogy legyenek szívesek elhallgattatni, ideig-óráig hatott, de megint ugyanott vagyunk, ahol a part szakad.
Mára virradóra is, 2-3-ig visitott, de már úgy, hogy csodáltam, hogy levegőt kap. Dörömböltem, semmit. 2kor felöltöztem, hogy felcsengetek, ki volt kapcsolva a csengő.
Már a sírás határán vagyok, nagyon nehéz napom lesz a melóban, fájnak a szemeim, zúg a fejem. Ráadásul aritmiám van, és mikor éjszaka ezzel felcukkolnak, úgy szúr a szívem, hogy már várom, mikor lesz szívrohamom így 27 évesen... :(
Már végső elkeseredésemben írok ide. Kérlek segítsetek, mit lehet ilyen esetben tenni, kihez kell fordulni?
És már úton a második baba... sokszor már az jár a fejemben, leugrom egy hidrol, komolyan... :(
Most, hogy az előző válaszomat írtam, az jutott eszembe, hogy lehet otthon sincsenek!
A gyerek azért üvölt és a csengő azért van kikapcsolva, mert valahol buliznak, mert azt nem tudom elképzelni, hogy nem mennének oda hozzá, már csak azért sem, mert ők sem tudnának aludni.
Hidd el az a gyerek egyedül van!
Legközelebb hívd ki a rendőrséget, mondd nekik, hogy nagy valószínűséggel egyedül van a kicsi a lakásban, mert több órája üvöltve sír és senki nem reagál rá.
Kíváncsi lennék az eredményre...
Ott tényleg probléma van. Gyerekbántalmazás? Olyasmit nem hallasz?
A mi lányunk se halk típus: rohangál, esik, puffan, leejt vagy ledob dolgokat, hisztizni is tud (1,5 múlt), de a régi téglában senkit nem zavarunk vele, rendszeresen rákérdezek a szomszédoknál. Éjjel még fel-felébred, sírva kel, de nem ordít órákig.
(3-as voltam)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Ez nekem esdig eszembe sem jutott, hogy esetleg egyedül lenne a pici... de most, hogy így mondjátok, lehet benne valami.
Mindenesetre nem hagyom ezt annyiban, már csak a pici érdekében sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!