Lebontják a paneleket?
Panelban élek, ráadásul a 8.-on. Tavaly Lázár Jánosnak már volt egy ilyen panel visszabontási agymenése, de akkor lesöpörték. Most viszont Orbán is beleállt a dologba, Hódmezővásárhelyen.
Nagyon nem tetszik ez nekem. Nem azt mondom, hogy a panel a világ legjobb lakhelye, de ezt mégis hogy képzelik?
Támogatással mindenkit kertesházba költöztetnének? Mégis hova, és mennyiért, milyen minőségben, ki szabná ezt meg?
Röhej az egész.
Itt a cikk, sajnos szinte sehol nem foglalkoznak ezzel (csak a CEU meg a többi marhaság), holott ez volt a legtöbb embert érintő ötlet az egész programban.
Itt is épp csak megemlítik, a cikk közepe táján.
Azert az nagyon eros tulzas, hogy a panel a vilag legjobb lakhelye :D (15 evig eltem panelban, soha semmi penzert nem mennek vissza)
De ettol fuggetlenul megnyugodhatsz, nem lesz ebbol semmi
én örülnék ha lebontanák és csinálnának helyette szép új modern társas házakat, persze ha lenne rá pénz.
panelnál undorítóbb és visszataszítóbb építmény kevés van a földön.
egy bukott korszak maradványa, ocsmány és visszataszító a kinézete, lehangoló a mikor a betonrengetegben végig megy az ember.
Az a gond,hogy a panel lakások is többnyire magán kézben vannak.Az összes le van pusztulva itt nem a külső csilivili
almazöld-kék-piros színre festett falakra gondolok hanem az
épületgépészetre.Tető,víz,fűtés,csatorna légelszívó,liftek
állapotára stb.
Például amit 1974-ben a Sibrik M.lakótelepen beszereltünk
víz-fűtés csöveket több épületben ugyan azok vannak a mai napig.
A lakók még a közös költséget sem fizetik és felújítani sem akarnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!