Vizes lakásra van valami megoldás? (1. emeleti, úgyhogy elképzelésem sincs mitől vizes. )
Figyelt kérdés
A neten találtam olyat, hogy lemezbeütéses technológia, meg magasnyomású injektálás. Van ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok? Tényleg használnak ezek a módszerek?2010. máj. 17. 10:26
1/6 anonim válasza:
kicsit konkrétabban.
hol a víz? miből látod? miből van a ház? stb.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, azt hittem elég konkrét, de ezek szerint csak nekem :D A falak vizesek, penészesek. Meg ugye dohszag is van :S És téglaház.
2010. máj. 17. 10:50
3/6 anonim válasza:
elsősorban az elégtelen szellőztetés amennyiben olyan tevékenység folytatódik, ami párásodással jár. pl főzés fedél nélkül, konvektorra, radiátorra vizes ruha száritása, esetleg fölösleges levegő párásitó használata. stb.
4/6 A kérdező kommentje:
hm. ez mind igaz... köszi :) akkor most már a miértjét tudom, már csak a mi a fenét lehet ellene tenni kérdésre várok okos ötleteket, tapasztalatokat :)
2010. máj. 17. 12:10
5/6 anonim válasza:
elszívó, szellőztetés (külön szellőztető bekötése a nedves helységekbe)
de lehet, hogy egy ilyen lesz a megoldás kulcsa:
(az ilyen tablettás megoldások nem igazán működnek)
6/6 anonim válasza:
ha nem használsz fedőt akkor páraelszivót nem szag elszivót, vagy főzéskor használsz fedőt. radiátoron való száritáskor előőte centrifugázd ki a ruhát vagy ha van rá lehetőséged használ még radiátorra szerelhető száritót. télen vagy akár késő összel ha csak teheted az egészségetek érdekében gyakori átmenő szellőztetést. ez azt jelenti, hogy ajtó, ablak nyitva / ablak nem bukóra állitva!/ és kb 2 percig huzaT.EZT NAPONTA többször is. a friss levegő amugy is gyorsabban melegszik. ha teheted használj főzőkuktát. megéri és még energiát/pénzt/ is megtakarithatsz.egyenlőre ennnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!