Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az üres palackból ha teljesen...

Az üres palackból ha teljesen elvan zárva szivároghat a gáz?

Figyelt kérdés

Anyuék ma cseréltek palackot meg csövet is mert nagyon elvolt használódva már. 10 éves volt.

A régi palackot berakták a gardróbba. Benyitottam és megcsapta az orrom a szag. Létezik hogy szivárog még?

Vagy mi a franctól van gáz szag ott bent?

2017. máj. 23. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen palack? pb? az szagosítva van, elég intenzív a szaga pont azért, hogy minimális szivárgás esetén is észrevegye otthon bárki. maradhatott benne egy egész kevés de én azért kivittem volna onnan a garázsba vagy valahova ahol szellőzni tud.
2017. máj. 23. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Na végül azért megértettem, hogy gázpalackrol van szo. Miért ne szivároghatna? Teljesen nem lehet kifogyasztani.
2017. máj. 23. 20:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Fantasztikus...Anyu elkezdi hogy csak cipőszag.Mondom te bolond vagy. Teljesen megcsap ha benyitok...Én mindig kiérzem az ilyet.
2017. máj. 23. 20:19
 4/11 A kérdező kommentje:
De tövig el van zárva. Úgy is szivároghat?
2017. máj. 23. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a palack leszerelésekor kifolyik az a vízszerű valami, amivel szagosítják a gázt, akkor az a szag nem tűnik el, csak nagyon sokára. Pláne, ha ráfolyik a palack külsejére. De nem hinném, hogy szivárogna, ha el is van csavara, üres, és még a müanyag kupak is vissza van rakva rá.
2017. máj. 23. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Hat komolyan nem hinnem de a merkaptán büdös mint a dög, azt ha egyszer érzed ott akkor kell egy kis idő mire elmegy a szaga. A csövet nem tették be mellé? Na abban ami volt az kijöhetett, siman ott fog neked bűzölögni egy ideig. Szellőztessetek.

Amúgy ha azt gondolod szivárog akkor szappanos vízzel a csapot bekened és ott buborékokat kell hogy lássál. Denem hinném, hogy fogsz ha a palack (majdnem) üres mert kicsi benne a nyomás.

2017. máj. 23. 20:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom.. Anyunak mondtam de le sem szarnak. Mondjuk ők 65 évesek és semmi nem érdekli őket. Az sem érdekelné ha rájuk robbanna a ház..

Rengetegszer előfordul hogy nem zárják el a tűzhelynél a palackot kimegyek és megérzem. Mert baromi jó szaglásom van a gázra. Egyből megérzem.. oda megyek és meg van nyitva.

Nagyon mérges vagyok anyuékra mert sz**nak rá. Pedig nagyon büdös.

2017. máj. 23. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne aggasszad magad nem fogtok felrobbanni, csak a gáz szagosítóanyaga miatt érzed. Tényleg szappanozd be, láthatod. Mondjuk a csövet se értana ha már az meg a tűzhelynél van...
2017. máj. 23. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy nagyobb vödröt, vagy vajlingot töltsd meg vízzel, majd a palackot fejjel lefele a palackot, ha nagyon bugyborékol akkor ereszt.

Ha valóban üres akkor miért nem rakjátok ki az udvarra, ott kinyitjátok és ami benne van az távozik.

2017. máj. 23. 21:31
 10/11 A kérdező kommentje:
emeletes házban lakunk :/
2017. máj. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!