Az üres palackból ha teljesen elvan zárva szivároghat a gáz?
Anyuék ma cseréltek palackot meg csövet is mert nagyon elvolt használódva már. 10 éves volt.
A régi palackot berakták a gardróbba. Benyitottam és megcsapta az orrom a szag. Létezik hogy szivárog még?
Vagy mi a franctól van gáz szag ott bent?
Hat komolyan nem hinnem de a merkaptán büdös mint a dög, azt ha egyszer érzed ott akkor kell egy kis idő mire elmegy a szaga. A csövet nem tették be mellé? Na abban ami volt az kijöhetett, siman ott fog neked bűzölögni egy ideig. Szellőztessetek.
Amúgy ha azt gondolod szivárog akkor szappanos vízzel a csapot bekened és ott buborékokat kell hogy lássál. Denem hinném, hogy fogsz ha a palack (majdnem) üres mert kicsi benne a nyomás.
Hát én nem tudom.. Anyunak mondtam de le sem szarnak. Mondjuk ők 65 évesek és semmi nem érdekli őket. Az sem érdekelné ha rájuk robbanna a ház..
Rengetegszer előfordul hogy nem zárják el a tűzhelynél a palackot kimegyek és megérzem. Mert baromi jó szaglásom van a gázra. Egyből megérzem.. oda megyek és meg van nyitva.
Nagyon mérges vagyok anyuékra mert sz**nak rá. Pedig nagyon büdös.
Egy nagyobb vödröt, vagy vajlingot töltsd meg vízzel, majd a palackot fejjel lefele a palackot, ha nagyon bugyborékol akkor ereszt.
Ha valóban üres akkor miért nem rakjátok ki az udvarra, ott kinyitjátok és ami benne van az távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!