Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tűzifát milyen fóliával...

Tűzifát milyen fóliával legjobb letakarni?

Figyelt kérdés
Az udvarban össze van rakva 6 méter hosszan 1 méter szélesen 1,2m magasan tűzifa.Ezt szeretném letakarni úgy,hogy a két hosszú oldala is le legyen takarva kb 50cm-re.Milyen fólia lenne rá alkalmas,amit akár 10 évig is használhatnék?Linkeket is kérnék!
2017. máj. 19. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan fóliát kell venni,mint a fólia sátrakra,ami birja a tűző napsütést is .Mezőgazdaságiban ilyen is van,csak az ára is "forró" .
2017. máj. 19. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én alapból úgy raktam le ezeket a fákat hogy alulra beton lapokat tettem hogy mégse a csupasz földön ázzon. Aztán csináltam egy keretet mint egy féltetőnél, csak nem volt elég anyagom így szereztem egy erős ponyvát amivel lefedtem, hátul falnak volt támasztva így oda semmit nem kellett. A ponyvát úgy rendeztem hogy a fal és a fa közé lehetőleg ne jusson be víz, majd oldalt is takartam, elől meg hagytam szabadon szellőzni biztos ami biztos alapon, annyit nem ártott neki.
2017. máj. 19. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Én sem közvetlenül a földre raktam,hanem kisméretű téglákra.Csak ötletekre,tapasztalatokra lennék kíváncsi,hogy milyen fóliával lenne a legjobb letakarni,ami tartós és strapabíró.Tudom,hogy az UV álló fólia lenne a legjobb,de az ára nem tetszik:)
2017. máj. 19. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a rendes fólia ára akkor most ne foglalkozz vele, a nyárra már nem kell letakarni. Ha lesz is néha egy kis eső semmit nem árt neki. Ősz felé meg már hátha jobbasn fog "tetszeni" valami normális agrofólia ára.
2017. máj. 23. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Hullám palát vegyél. Ha vigyáznak rá soha nem megy tönkre. Csak a tetejére Tegyél. Az oldalát hagyd szabadon szellőzni. Igy nem fülled, penészedik be.
2017. júl. 10. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!