Gyurma ragadt a pulóverembe és a nadrágomba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb kategória, de gyors megoldás kéne. Ültem az ágyon, és nem vettem észre, hogy ott maradt a gyurma. Szerencsére a pléd nem lett olyan (nem tudom, hogy sikerült) viszont a kedvenc pulcsim és egy térdnadrágom is olyan lett. A nadrágot kidobnám (eléggé elhasznált), viszont a pulcsit nem szeretném. Csak mert gyurmáztam, nem vagyok hatéves, és talán számít, hogy pattogós gyurmáról van szó. Ötletek? Előre is köszi mindenkinek!
13/L
2017. máj. 7. 12:43
1/3 anonim válasza:
Tedd be a fagyasztóba, ha megkeményedett utána le lehet szedni és ha kell folttisztítóval kimosni.
2/3 anonim válasza:
Az attól függ, milyen gyurma. Hagyományos, vagy Okos.
Próbáld izopropilalkohollal, vagy WD40-el. Ha nem, vidd a tisztíttóba.
3/3 A kérdező kommentje:
Juj nagyon köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!!! Mindenképp megy a zöld kéz! ;)
2017. máj. 7. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!