A kazánt irányító digitális szobai termosztát megbízható? Tényleg a megadott hőfoknál kapcsol be?
Én mellé tettem egy hőmérőt,és ehhez állitottam be.Nem a ráirt hőfokra hagyatkoztam .Megjegyzem van 3 digitális hőmérőm.Ha egymás mellé rakom is,mind a három mást mutat .
Pár fokot ezek manuális termosztátok is tévednek .
igen, a digitális kisebb intervallumban kapcsol.
0,2 C° kapcsolási érzékenység!!!
magyarul, ha beállítod 20 C-fokra, általában a gyári beállítás szerint, 19,8 C-fokon kapcsolja (indítja) a kazánt, és ha eléri a 20,2 C-fokot, akkor kapcsolja ki.
általában, állandóan látható az aktuális hőmérséklet is, a dig. kijelzőn.
pl. gázkazánhoz egy olcsó megbízható 2 vezetékes tipus.
Ugyanakkor a 20 C fokra (saccra) beállított mechanikus termosztátok, kb. 17-18 C fokon kapcsolnak be, és 22-23 C fokon kapcsolnak ki.
vagy, egy előre programozható tip.
"A hét minden napjára külön-külön, egymástól függetlenül naponta 6 szabadon megválasztható kapcsolási időpont(10 perces lépésekben állítható) és minden kapcsolási időponthoz más-más szabadon megválasztható hőfok (0,5 C-os lépésekben állítható)beállítására van lehetőség.Jól látható nagy méretű kijelzővel és kezelő gombokkal rendelkezik."
vezeték nélküliek: Rádió frekvenciás termosztátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!