Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Képkeret saját kezűleg, de...

Képkeret saját kezűleg, de hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon üres a falam, ezért úgy döntöttem hogy díszítem valamivel. Van néhány állatos, virágos, természetet bemutató poszterem, csak nem tudom hogy függesszem úgy a falra, hogy ne legyen csak egy szimpla ragasztás. Kicsit elegánsabb, komolyabb megoldás kellene. Nem fontos konkrétan képkeret legyen. Adjatok kérlek ötleteket.

21/L

2010. máj. 13. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Húgomék most csinálták a suliban (9 éves :))

sima hullámharton, talán duplán van véve, és kagylókkal, kövekkel díszítették. Nagyon jól mutat ;)

Meg annó úgy keretezük be egy "festményemet" hogy valami hullámkarton szerüséggel.

finomabb bordázatú, mint a miből a dobozokat készítik, és színes.

Paprboltban, művészboltba biztos leht kapni.

és szerintem egész jól is mutat :)

20/L

2010. máj. 13. 14:28
 2/4 anonim válasza:

Veszel dekorlécet,2,5m pár száz ft.

Festheted is amilyenre akarod.

Én keskeny helyre csináltam ilyet,három egyforma kép/keret,egymás alatt,szalaggal összefogva.

Tehát egy akasztón három kép.

Nagyon aranyos,jól mutat.

A dekorlécekből különböző mintájú és szélességű kapható.

2010. máj. 13. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, én valami itthon összeállítható dologra gondoltam, szóval kihagynám az ilyen dekorléces megoldásokat. Egyrészt mert anyagilag most tényleg nullán vagyok, és az a párszáz forint máshova jobban kell.

De azért nagyon köszi, az a három képes megoldás tényleg nagyon jó ötlet!

2010. máj. 13. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! hobbiboltban lehet kapni műanyag sablonokat, amibe gipszből kell kiönteni képtartót.a szalvétaképeket is úgy készítik.persze pár forint beruházás ehhez is kell.

üdv.

2010. máj. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!