Képkeret saját kezűleg, de hogyan?
Nagyon üres a falam, ezért úgy döntöttem hogy díszítem valamivel. Van néhány állatos, virágos, természetet bemutató poszterem, csak nem tudom hogy függesszem úgy a falra, hogy ne legyen csak egy szimpla ragasztás. Kicsit elegánsabb, komolyabb megoldás kellene. Nem fontos konkrétan képkeret legyen. Adjatok kérlek ötleteket.
21/L
Húgomék most csinálták a suliban (9 éves :))
sima hullámharton, talán duplán van véve, és kagylókkal, kövekkel díszítették. Nagyon jól mutat ;)
Meg annó úgy keretezük be egy "festményemet" hogy valami hullámkarton szerüséggel.
finomabb bordázatú, mint a miből a dobozokat készítik, és színes.
Paprboltban, művészboltba biztos leht kapni.
és szerintem egész jól is mutat :)
20/L
Veszel dekorlécet,2,5m pár száz ft.
Festheted is amilyenre akarod.
Én keskeny helyre csináltam ilyet,három egyforma kép/keret,egymás alatt,szalaggal összefogva.
Tehát egy akasztón három kép.
Nagyon aranyos,jól mutat.
A dekorlécekből különböző mintájú és szélességű kapható.
Köszönöm a tippeket, én valami itthon összeállítható dologra gondoltam, szóval kihagynám az ilyen dekorléces megoldásokat. Egyrészt mert anyagilag most tényleg nullán vagyok, és az a párszáz forint máshova jobban kell.
De azért nagyon köszi, az a három képes megoldás tényleg nagyon jó ötlet!
szia! hobbiboltban lehet kapni műanyag sablonokat, amibe gipszből kell kiönteni képtartót.a szalvétaképeket is úgy készítik.persze pár forint beruházás ehhez is kell.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!