Honnan szerezhetnék dobozt TV szállítására?
Figyelt kérdés
A tv 55"-es, az eredeti doboza sajnos már nincs meg.
Tudok valahol vásárolni?
2017. ápr. 7. 13:55
1/7 anonim válasza:
Elektronikai üzleteknél nagyon sok doboz van kidobálva.
Bevásárló üzleteknél is lehet kérdezni .Adják,csak vigyed .
2/7 anonim válasza:
Lehet vásárolni is karton dobozokat különböző méretekben, néhány száz forintért. Például barkácsáruházakban, bútorboltokban lehet kapni.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyik áruház oldalán sem találtam. Sőt, csomagolóanyaggal foglalkozó oldalon sem.
De akkor majd valamelyik elektronikai üzletben rákérdezek, hátha.
2017. ápr. 8. 07:27
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Ezek nekem méretben még mindig nem jók, ekkorákat én is találtam, de ezek kicsik. Mint írtam, 55"es a tv.
2017. ápr. 10. 20:37
6/7 anonim válasza:
Én csak példákat mutattam, hogy merre vannak dobozok. Annyira legyél már életképes, hogy a megfelelő méretben nézel magadnak, ombre. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Én meg már az elején megírtam, hogy egyik ilyen helyen sincs akkora méret, amekkora nekem kell, már megnéztem mindet. Ezért kerestem más megoldást.
Ha elsőre, meg másodszorra sem sikerült értelmezni a kérdést, akkor inkább ne írjál, ombre. Köszi
2017. ápr. 12. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!