Megrázhatta Öcsémet az áram?

ha megrázta volna, akkor az messziről látszódott volna.
összerándult volna a karja.
Általában marad égési sérülés az áramütés helyén, olykor még égett bőr szag is van.

Én is jártam már így, csak én foglalatot cseréltem, nagyon körültekintően. Asztalon szék, széken én, fáziscerkával, mégis megrázott az áram. A kezem kábé a fénysebesség kétszeresével csapódott az oldalam mellé, a fázisceruza kirepült a kezemből és beleállt a szőnyeggel leterített línóleumpadlóba. Azt hittem, én vagyok a szuperember, sosem lehet semmi bajom, mégis megrázott az áram.
Akármilyen okosnak és ügyesnek is tartja magát az ember, az áramot tisztelni kell, különben komoly bajok lehetnek belőle. A medve, az áram és az adóhatóság nem játék, komolyan kell venni őket.

# 6 vagyok pontozzatok le nyugodtan.
Engem már legalább tucatnyi alkalommal rázott meg a 220V és még sosem kellett gondolkodnom hogy az áramütés volt vagy csípés...

A mai világban már vezeti az üveg az áramot? Vagy mi?
Meg hogy a karját? Kinyúlt az áram a foglalatból, és belecsípett a karjába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!