Minden futártól kérhetem a csomagom felbontását ellenőrzés végett fizetés előtt?
Figyelt kérdés
Van erre valami fogyasztóvédelmi szabály?2017. márc. 19. 15:39
1/5 anonim válasza:
Rendeltem már olyan oldalról ahol írták ,hogy fizetés előtt meg lehet nézni és ha gond van akkor fizetés nélkül egyből vissza is lehet küldeni a futárral. De alapba fizetés után lehet szétkapni.
3/5 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Postán pl nem adják ki addig a csomagot, amíg nem fizeted ki. Csak utána derül ki, hogy egy féltégláért fizettél-e.. korrekt..
4/5 anonim válasza:
Erre kérdezz rá rendelés előtt . MPL jogszabályt közölt , fizetés átadás és aláírás . Ő nem használható fel tanúnak . GLS hozott cipőt azt megnéztem mert rögtön vissza vinné visszáru levéllel ha nem az típus nem abban a méretben jött volna .
5/5 anonim válasza:
Fizetsz, átveszed, futár jelenlètèben kibonthatod. Az esetleges szállìtási sèrülèst jegyzőkönyvezi. A többi nem tartozik rá.
A többi rád ès a kereskedőre tartozik. Ha nam veszed át, visszaküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!