Hogyan irtsam ki a hangyákat a lakásból? 11 hónapos kisgyermekem van.
Figyelt kérdés
Mindenhol vannak pár hete, konyha, nappali, fürdőszoba....
Mit használhatnék? Sütőport, szódabikarbónát olvastam, de az nem veszélyes a picire, ha ő kóstolja meg? Irtót nem szeretnék hívni.
2010. máj. 11. 07:59
1/11 anonim válasza:
Miért kostolná meg?!
De ha meg si kóstolja nem lesz baja
2/11 A kérdező kommentje:
Mert mindent bevesz a szájába, amit talál :) Főleg az új dolgokat.
2010. máj. 11. 08:37
3/11 anonim válasza:
De a port a falak mellé kell szórni ott meg miért kapiorgálna a gyerek?
4/11 anonim válasza:
Először is keresd meg a lukakat, ahol bejönnek, mert valahol be tudnak jönni. Ezeket a lukakat tömd be gipsszel vagy gittel, valamivel. Nem az ajtón/ablakon szoktak jönni. Ha nem találnak a földön morzsát/vizet, akkor elmennek maguktól is, és nem jönnek. Mert a többi megoldás csak átmeneti lehet.
5/11 anonim válasza:
Vegyél hangyacsapdát, olyat, amit a falra lehet ragasztani. Ebből a csalétket hazahordják, az egész boly bekajálja, és kész.
A sütőpor és a szódabikarbóna amúgy nem veszélyes - nem is nagyon hatásos.
6/11 anonim válasza:
a szódabikarbónától hamar eltűnnek a hangyák. kis tégelyben betolhatod bútorok alá, ajtók mögé, akkor kevesebb az esélye, hogy megkóstolja. (ha meg valamit megkóstolna, inkább ezt mint bármi más vegyszert).
7/11 anonim válasza:
hülyén hagzik, de beszélgess el velük. mondd el nekik, hgy számukra is jobb máshol lakni.
8/11 A kérdező kommentje:
Érdekes válasz a 11:56-osé.
2010. máj. 11. 12:11
9/11 titak válasza:
Hangyakrétával. Kertészszaküzletekben lehet kapni. Vonalakat húzol krétával a hangya bejárat körül, vagy az útvonalukra és kész. Erősen nem szeretik valamiért, nem is mennek rajta keresztül, de ha mégis akkor elpusztulnak.
Csak oszt vigyázz a kicsire nemhogy megeszi a tetemüket.
10/11 anonim válasza:
Nálunk is pici gyerek van, próbálkoztam én is sütőporral és hasonlókkal, de semmit nem használt. Végül fogtam egy doboz Piretrin Extra-t, ez ugyan vegyszer, de melegvérűre ártalmatlan. Beraktam a kicsit babakocsiba, kitoltam a teraszra, beszórtam mindenütt a hangyák útvonalát, bezártam az ajtót és elmentünk otthonról. Pár óra múlva visszajöttünk, gyerek maradt a kertben, én mindent felporszívóztam, felmostam, stb, csak aztán hoztam be a kicsit. Azóta sincs hangyánk. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!