Kültéri villanyóra dobozt érdemes védeni a nap/időjárás ellen?
Figyelt kérdés
Hasonlóan néz ki a miénk:
Még vagy 6 évig nem lesz beépítve a telek, így a közvetlen napfénynek lesz kitéve, esőnek, stb.
Szerintetek érdemes lenne valamivel megvédeni?
Előre is köszi!
2017. márc. 13. 21:50
1/3 anonim válasza:
kültéri így arra lett tervezve hogy kint töltse az életét ,kárt unatkozó köcsögök,orkok és putrisok okozhatnak benne ha arra tévednek és úgy tatja kedvük
2/3 anonim válasza:
Ronda lesz ez, sárga, matt és repedezett, mert van ugyan pár olyan nyugati dolog, aminek nem nagyon árt a napsugár, de ezeket a műanyagokat a neves gyártók szemlátomást az NDK-ban gyártják ma is, valami időutazásos módszerrel.
3/3 anonim válasza:
Érdemes, mert pár év múlva sárga lesz, a műanyag megmattul, nem lehet majd leolvasni az órát se stb.
Én OSB lapból meg tetőléc sarokerősítéssel gyors csináltam neki dobozt (otthoni hulladék lényegében), lefestettem, évek óta bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!