1/8 anonim válasza:
az AEG eddigi tapasztalataim szerint nagyon jó márka. már nem is tudom mi volt de biztos hogy kibírt több mint 20 évet. ajánlott.
2/8 anonim válasza:
AEG pl. mosógépben biztosan jó.
Nézd meg, ha tettszik és műszakilag OK, van AEG-re pénzed, akkor válaszd ezt.
3/8 anonim válasza:
A Gorenje, Zanussi, AEG ugyanazon gyártó termékei. Közülük jellemzően az AEG képviseli a felsőkategóriát.
Nekünk a mosógépünk AEG, és nagyon elégedettek vagyunk vele. Ebben a szettben minden olyan szolgáltatás megvan, ami fontos lehet. Szerintem jó választás minden szempontból.
4/8 anonim válasza:
(Nem ugyanazon gyártó, hanem ugyanazon cégcsoport, az Electrolux. Ahogy pl. a Volkswagen-csoport gyártja a Skodát is meg a Lamborghinit is.)
De a lényeg, hogy az AEG egy elég jó márka. Így akcióban főleg megéri.
5/8 anonim válasza:
Bocsi, utánanéztem, a Gorenje teljesen független cég.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Emellett döntöttünk 😊
2017. márc. 10. 23:36
7/8 anonim válasza:
Gorenje Szlovén. semmi köze az electroluxhoz
8/8 anonim válasza:
# 7.: Így igaz, Zanussi, Electrolux, AEG-t akarhatott írni a fenti válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!