Egyik családtagom nem kap újságot közel másfél éve, mi a teendő?
Pontosan mamámról van szó, és sokszor panaszkodik, hogy nem kap semmilyen újságot.
Kinek, hova kellene jelenteni?
Érd-ről volna szó pontosan, mint város.
Ui.: Ha rossz kategóriába raktam akkor bocsi, nem tudtam pontosan merre kellene.
17/f vagyok.
Mi az, hogy milyen újságok?
Az alapnak mondható újságokat értem, tehát Tesco, Ikea stb újságok. Ja és van külön város újság is (Érdi újság) azt sem kap. Holott mi 3 utcával arrébb kapunk.
Ja, hogy reklámokra, hirdető újságokra gondolsz :)
Ha mások megkapják az utcában, csak ő nem, akkor valaki kilopja. Bár reklámokat nem szoktak ellopni, csak rendes újságokat.
Kérdezze meg a szomszédokat. Ha ők sem kapnak, akkor az ő területük nem esik bele a szórásba.
Vidd át neki a ti újságjaitokat.
Kész siker. Szóval reklám újságok! Ezt azért megírhattad volna.
Ilyeneket jelezd az a cég felé, akié a szórólap (tesco, .....) ők ellenörzik, hogy eljut e mindenhova.
"Mi az, hogy milyen újságok?"
Az újság nem egyenlő a teszkó szórólapjával.
ÚJSÁG = Állandó neve és megszabott ára van (de lehet ingyenes is). Az újság mellett használatos még a hírlap, a periodika és a folyóirat megnevezés is. Folyóirat alatt elsősorban a nagyobb terjedelmű írásokat közlő lapokat értjük. Tartalmuk általában vegyes, de vannak szakosodott kiadványok is: szaklapok, különféle érdeklődési körű olvasóknak szóló újságok.
SZÓRÓLAP = Cégek alkalmankénti figyelemfelkeltő, ingyenes reklámnyomtatványa a termékeire, akcióira.
Na ez a különbség kiskomám!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!