Miért csöpög a kéményemről valami fekete folyékony büdös valami?
Figyelt kérdés
A jég már rég elolvadt igaz rég kormoltam de eddig eltömődött ha kelett kormolnom most ilyent még nem tapasztaltam. Túl vizes a fa? Vagy az az egy petpalack áll bosszút amit beledobtam?2017. febr. 11. 18:23
11/11 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű samottolt fellültöltős lemez szeneskályhám van. Sajnos tüzelőre nincs pénzem ma kikormoltam a kéményt 2-3kg kijött abból a pici 115 csőből.
Én azzal tüzelek amit a szomszéd fa lehullajt magáról. Ágfával. HA nincs csak 10dkg fa akkor azzal gyújtok be. De egyetlen újság átmelegíti a kéményt olyan 20°c-ra.
Nem töltöm ott az egész napom csak a délután egy részét. Sajnos nem tudok környezettudatos lenni ha havi 0ft jut az ottani számlára. Ennyiből veszek fát ha elfogy.
2017. febr. 12. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!