Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért "csapódik" ki a tűz a...

Miért "csapódik" ki a tűz a kazánból ha kinyitom az ajtót? Már többször is majdnem megégettem az arcomat, a másik hogy nagyon füstöl a kazánom ebből lehet füstmérgezésem vagy valami maradandó károsodásom?

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Füstmérgezés: ha a CO-mérő nem jelez, akkor nem lesz komoly bajod.
2017. febr. 4. 01:14
 12/12 Bereczk Jénos ***** válasza:

Én így fűtök!!!!! Ha a begyújtás nem sikerül de már egy kicsi gáz fejlődés van, sokan megismétlik hogy begyújtsanak, viszont szerencsések sokan, hogy még kevés CO keletkezett, és "CSAK KIVÁG" a kazán!!!!! Ha ez nem történik meg, és sikerül a gázt nagyobb mennyiségben meggyújtani, felrobban a kazán,

következménye sokkal súlyosabb, halál, elrepül a kazán, összedől a ház!!!!

Egyetlen ellenszere van, BEGYÚJTANI MINDÉG HATÁROZOTTAN KELL!!!!

AZ-AZ legyen határozott égés, ami már keletkezéskor meggyújtja a gázt!!!!

Legyen az gyújtós kocka, vagy gázolajjal átitatott fa!!!!!! Ez a jelenség akkor jön létre, ha pl. hidrogén is fejlődött, mert a CO számára a 605°C

GYULLADÁSI HŐMÉRSÉKLETET Ez vagy az összegyűrt újságpapír biztosítja!!!!!!

Nos, én ezt a gázt használom fűtésre, szándékosan vizezem a szenet, hogy legyen hidrogén, mert a CO+H TÖKÉLETES fűtőanyag!!!!! Primer huzattal beállítom mennyi gáz keletkezzen, szekunder szabályozóval pedig azt, hogy

KÉK lánggal elégjen!!!!!!!

A továbbiakban CO2 és NITROGÉN ütközik már mindent elégettünk, veszély nincs, a két gáz ütközései fokozzák a HŐT, beállíthatok 30°C-100°C-ig

bármit, ha felforr a víz, szekunder ajtó nyitásával visszahűthetem

pillanatok alatt!!!!!!!!!!

DE EZ BOLTI KAZÁNBAN NEM HOZHATÓ LÉTRE!!!!!!!!

Ha érdekel, megéri csinálni egy egyszerű kazánt, és lignit brikettel

F Ű T E N I !!!!!!!!

(Ha a további kísérletezések híve vagy, írjál végrendeletet!!!!!) 06-30-711-8164 egy hívás olcsóbb mint egy ház!!!!!!

szept. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!