Miért "csapódik" ki a tűz a kazánból ha kinyitom az ajtót? Már többször is majdnem megégettem az arcomat, a másik hogy nagyon füstöl a kazánom ebből lehet füstmérgezésem vagy valami maradandó károsodásom?
Én így fűtök!!!!! Ha a begyújtás nem sikerül de már egy kicsi gáz fejlődés van, sokan megismétlik hogy begyújtsanak, viszont szerencsések sokan, hogy még kevés CO keletkezett, és "CSAK KIVÁG" a kazán!!!!! Ha ez nem történik meg, és sikerül a gázt nagyobb mennyiségben meggyújtani, felrobban a kazán,
következménye sokkal súlyosabb, halál, elrepül a kazán, összedől a ház!!!!
Egyetlen ellenszere van, BEGYÚJTANI MINDÉG HATÁROZOTTAN KELL!!!!
AZ-AZ legyen határozott égés, ami már keletkezéskor meggyújtja a gázt!!!!
Legyen az gyújtós kocka, vagy gázolajjal átitatott fa!!!!!! Ez a jelenség akkor jön létre, ha pl. hidrogén is fejlődött, mert a CO számára a 605°C
GYULLADÁSI HŐMÉRSÉKLETET Ez vagy az összegyűrt újságpapír biztosítja!!!!!!
Nos, én ezt a gázt használom fűtésre, szándékosan vizezem a szenet, hogy legyen hidrogén, mert a CO+H TÖKÉLETES fűtőanyag!!!!! Primer huzattal beállítom mennyi gáz keletkezzen, szekunder szabályozóval pedig azt, hogy
KÉK lánggal elégjen!!!!!!!
A továbbiakban CO2 és NITROGÉN ütközik már mindent elégettünk, veszély nincs, a két gáz ütközései fokozzák a HŐT, beállíthatok 30°C-100°C-ig
bármit, ha felforr a víz, szekunder ajtó nyitásával visszahűthetem
pillanatok alatt!!!!!!!!!!
DE EZ BOLTI KAZÁNBAN NEM HOZHATÓ LÉTRE!!!!!!!!
Ha érdekel, megéri csinálni egy egyszerű kazánt, és lignit brikettel
F Ű T E N I !!!!!!!!
(Ha a további kísérletezések híve vagy, írjál végrendeletet!!!!!) 06-30-711-8164 egy hívás olcsóbb mint egy ház!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!