Debrecenben vagy Budapesten lehet jobban megélni 250 ezer ft-ból?
Debrecenben.
Nem irtad h. brutto vagy netto, de a brutto 250 az netto kb. 170 (se), abbol Budapesten egyedul alberletet fizetve nemigen lehet megelni, csak vegetalni.
én éltem Budapesten is, meg székesfehérváron is, de a pénzemből csak azóta jövök ki biztosan éls azóta érzem magam anyagi biztonságban, mióta saját házban élek vidéken, és a kajám nagyrészét megtermelhetem magamnak.
úgyhogy ez egy erősen relatív kérdés
Egyedül van ennyid egy hóra?
Nettó vagy brutto?
Akbérlet vagy saját lakas?
ezeket is leirhatnaď és akkor közelebbi támpont van.
De mi debreceniek vagyunk és 500.000 ból 3 gyerekkel kertesbe ami a miénk csak hiteles 1 autóval, kutyával cicaval együtt is necces. Mindketten dolgozunk mint a gép!
pesten meg max több emberrel együtt lehetne ahol a pénz eloszlik talán kijönni. Persze minden hónap nehéz lenne ha vannak élezeti szokásaid. Legalábbis én pesten 150.000 kaptam anno anno anno es barátnőmnél lakva alig jöttem ki.
De ennek a pesti eletnek már lassan 8 éve.
majd akkor merjél szólni hogy rongyot ŕázunk ha kifizetsz mindent helyettünk és eteted a 3 gyereket meg a 7 macskát és a kutyát egy lakáshitellel meg lakastakarékkal autófenntartással, előző háasságból kiskorú gyermek után fizetni.
Majd akkor merd kinyitni a szád ha esetleg eszedbe jut hogy a gyerek tápszeres vagy esetleg allergiás.
Vagy gyüjt a gyerekeinek a jobb életért.
Majd akkor merjél beszolni.
Ha ismersz minden! Ismerek olyat aki rongyot ráz nem főz minden nap vasárol.
Az a rongyrázas!
Majd akkor merjél szolni ha saját tyúkot nevelsz es gyümölcsfát tartassz hogy legyen tojásod es húsod.
Majd akkor s..fej addig ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!