Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Újpestiek! Mi a véleményetek...

Újpestiek! Mi a véleményetek Újpestről?

Figyelt kérdés

Most szeretnénk ott lakást venni, Perényi Zsigmond utcában.

Itt az oldalon láttam egy darab kérdést(egyet még találtam, de ott nem nyilakoztak), ahol lehúzták az utcát, környéket.

Én voltam ott már ugye többször, este, reggel, beszéltem millió emberrel, rendőrökkel, utcabeliekkel, szerintük nem vészes és jó, mert közel a Váci út.

Most a Városkapunál lakunk, a neten arról is olyan dolgokat írnak, hoyg az eszem megáll, közben meg hetente többször kijárok futni, hát egyáltalán nem látok romákat tömegével(ha vannak azok is normálisak, munkába mennek) vagy bármi olyat, ami annyira vészes lenne.

Mi a véleményetek erről?

Google Mapset is megnézve, elég kultúrált(jó, nem egy Rózsa domb).

2017. jan. 8. 18:00
 1/3 anonim válasza:
Urbanlegend az egész. :) Itt élek Újpesten 16 éve, éjszaka kismilliószor jártam városkapunál és sosem volt semmi probléma, pedig nő vagyok. Hihetetlen könnyen el lehet mindent érni, igazi kis külváros hangulata van, nagyon-nagyon szeretem.
2017. jan. 8. 19:16
 2/3 anonim válasza:
Ha kimész Újpest meccsre,sose legyen sál az arcod elött,mert bevisznek kihallgatásra.. Ugyan ez történt velem.
2017. jan. 8. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

6 évet éltem újpest kp-tól egy köpésre, 5 perc séta volt a lakás a megállótól.

Ami pozitívum: jó közlekedés, közel a Duna ha sétálni/futni akar az ember, van piac nem messze, sok a bevársárlási lehetőség (pl rohadt nagy tesco kb. 3 buszmegállóra), éjszakai busz is van, Duna Plaza szintén egy köpés ha mozizni vagy bevásárolni vágyik az ember.

Hátrány: kp elég koszos és rendezetlen volt akkoriban (de 10 perc sétára felújítottak kb mindent észak fele az egész szépen festett), sok csöves és alkesz lófrált arra.

Viszont a panelok közötti zöld területek szépen karban votlak tartva nálunk és a lépcsőház is felújított volt.

Összetűzésbe csak egyszer keveredtem arra, az éjszakai buszon belénk kötött pár részeg mikor le akartunk szállni de ez bárhol megtörténhet!

2017. jan. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!