Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi történik, ha nem hallottam...

Mi történik, ha nem hallottam csengetni a házhozszállítókat?

Figyelt kérdés
Az ikeából rendeltem, azt mondták, 11 és 3 között jönnek, már fél 3 és még semmi. Viszont én majdnem délig aludtam, a telefonom le volt merülve. Ha esetleg már voltak, és nem hallottam a csengetést, mi történik? Az iphone valamiért nem mutatja ki a nem fogadott hívásokat.
2017. jan. 8. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken akkor hagynak értesítőt a postaládában.
2017. jan. 8. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy ide írkálsz, és tippeltetsz minket... nem lenne hasznosabb az Ikeát felhívni, hogy miért nem jöttek még? És ha azt mondja, hogy már voltak, akkor kérsz új időpontot, Csipkerózsika. Ennyire egyszerű. A józan ész ma már nem divat? És csak úgy ráadásként egy fun fact: az iPhone kijelzi a nem fogadott hívásokat, Inkább erről írj ki kérdést a megfelelő kategóriában, hogy ne legyen kidobott pénz az okostelefon ára..
2017. jan. 8. 14:59
 3/4 anonim válasza:
Hívd fel őket, hogy mikorra érnek oda, mert te rájuk vársz. Lehet, hogy még ki tudják hozni, ha a környéken vannak.
2017. jan. 8. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem akartam őket 3 előtt hívni, addig is érdekelt, hogy kellesz-e + költség. De szerencsémre kiderült, hogy nem.
2017. jan. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!