Ti miben vagytok meleg lakásban?
Rövidnadrág, póló.
Nálunk nincs ilyen pokoli meleg, napközben pólóban és egy vékony melegítőnadrágban vagyok. Este póló-bugyi. Megfőnék a takaró alatt.
Én rövidujjú pólóban s vékony nadrágban haldokolnék 25 fokban, de 23-ban is. Brutális, inkább a 8 fok, laktam annyiban is, ott legalább az öltözék és a testhőm a jó irányba visz s tudok aludni.
19-nél sincs rajtam pulóver... De az emberek hőigénye eltér.
25 foknál már alsógatya a kényelmes, ha nem csak fekszek.
Fekvésnél vegetálásnál azért egy póló elmegy, max egy rövidgatya pluszba.
Mi egy-két évvel ezelőttig 19-21 fokban éreztük jól magunkat. Manapság a 22-25 fok jön be.
Elmúltunk 45 évesek, és mindkettőnknek van némi keringési problémája már. Ha éjjel hidegebb van 22 foknál, akkor kifejezetten fázunk, nekem még a karjaim is zsibbadni kezdenek. A hosszú ujjú pizsi, kardigán nem segít, sőt, alvás közben összegyűrődve garantálja a kézzsibbadást. :-(
Ágymelegítőt is kipróbáltam, de az már túl meleg, a legkisebb fokozatban is.
Tapasztalatom, hogy az is számít, ki milyen környezetben nő fel. Aki családi házban az jobb kedveli a hűvösebbet, aki panelban, az hozzászokik a meleghez és később is igényli.
Anyósoméknál panelban, volt rá példa, hogy 25-28 fokra ment fel a hőmérséklet télen. Nyitott ablak mellett aludtak. Nem tudják megfelelően szabályozni a házban. Egyik lakásban 18 fok van, míg a némelyikben hőség. :-(
6-os vagyok
Kihagytam a lényeget. :-)
Pólóban, vékony melegítőnadrágban vagyok itthon, nejem pólóban és általában leggings-ben, de sokszor csak pólóban bugyiban flangál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!