Olyanok válaszát várom, akik nagyon hárklisak a cipőlevétel szempontjából. Mit szólnátok az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy a sógoromék betegesen komolyan veszik, hogy hozzájuk nem szabad utcai cipővel belépni, és náluk lesz idén karácsonyi vacsora. Én meg akkor érzem jól magam, hogy ha már ki vagyok öltözve, cipőt is húzok (tudom, egyesek szerint ez gáz, de ez van). A lényeg, hogy vinnék egy váltócipőt, nyilván letakarított talppal, de mivel világos bőrtalpú, egyszerűen nem tudom úgy megtisztítani, hogy ne látszódjon rajta az utcai viselet nyoma. Szóval azoktól kérdezném, akik szintén nagyon hárklisak erre, hogy mit szólnátok abban a helyzetben, ha a vendégetek azt mondaná, hogy hozott váltócipőt? Megnéznétek a talpát? Vagy ha egyéb helyzetben meglátjátok és koszosnak tűnik, akkor beszólnátok? Tudom, ezt a sógorral kellene megbeszélni, de amúgy meg nem vagyunk velük túl jó viszonyban, amennyire lehet, kerülném a kontaktust :(2016. dec. 21. 21:10
11/13 anonim válasza:
Na, éppen ezt a tűsarkat akartam én is felhozni. Divatmajom sógornőm egyszer réz sarkú cipőben karácsonyozott nálunk. Na, az volt az utolsó alkalom, amikor még cipővel be lehetett jönni hozzánk. Kis 3 mm-es saroknyomokkal lett tele az egész parketta. De csak mikor elmentek, a takarításkor vettem észre.
Sajnos fel kellett az egész földszintet csiszoltatni és újra lakkoztam.
Azóta vagy leveszi a cípőjét aki jön, vagy cipővizitet tartok, mert a parketta helyrehozásával járó port és koszt és kiadásokat nem kívánom még az ellenségemnek sem.
12/13 anonim válasza:
Én sem engedek be senkit cipőben, csak az előszobáig. Sétálgatnak a kutyaszaros utcán (a sima por is tele van elporlott kutyaszarral), aztán trappolnak a szőnyegen. Vannak vendég papucsok. Ha viszel tiszta váltócipőt, az elfogadható. Bár szerintem egy kis papucsos lazaság is beleférne...
13/13 A kérdező kommentje:
Kő van náluk mindenhol, meg nem is tűsarkút vennék.
2016. dec. 22. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!