Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol van Magyarországon egy...

Hol van Magyarországon egy ideális kisváros?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, de érzem, hogy frusztrál a tömeg, a forgalom, a dugók, igazából a program rengeteg, de úgy érzem, itt nagyobb esély van, felületes kapcsolatok kialakítására. Kisebb nyugati városban is éltem, ami szerintem elhanyagolt volt, az emberek tele félelemmel, hazugságokkal, közösségi programok nagyon kevesen voltak. Szóval melyik várost javasolnátok, ha nyugodt helyet keresek, ne legyen túl nagy tömeg, forgalom, de legyen közösségi élet (bármilyen).
2016. dec. 16. 11:49
 1/8 anonim válasza:

Tata!

Legszebb,legjobb kisváros :)

2016. dec. 16. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Dunakeszi

Gödöllő

Érd

2016. dec. 16. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Győr?
2016. dec. 16. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Szeged
2016. dec. 16. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Tatát mondom én is!
2016. dec. 17. 00:49
 6/8 anonim válasza:
Bicske!:)
2017. jan. 13. 16:09
 7/8 anonim válasza:
7/6. Eger kertvárosi részén, ahol közel a belváros, de mégis csendes környék, szép kilátás a Bükk hegységre. Én ilyen helyen lakom.
2017. ápr. 1. 23:19
 8/8 anonim válasza:
Kecskemét, ahol embernyi emberek élnek, jó a hangulat, jó a kórház, szinte minden rendben van.
2017. ápr. 2. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!