Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A kandallobetét uvegét mivel...

A kandallobetét uvegét mivel tisztítjátok?

Figyelt kérdés
Vettem rá tisztítoszert, de az uveg kétoldalrol már teljesen fekete és nem viszi le.
2016. dec. 6. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

újságpapírral megdörzsölgetem majd papírtörlő.

Ha nagyon gáz akkor mosogatószivacs dörzsis részével vizesen majd papírtörlő. De néha sima ablaktisztítót is használok. Többnyire minden begyújtás előtt letakarítom,de ha 2-3 nap kimarad akkor kell a dörzsis szivacs a szélekhez.

2016. dec. 6. 10:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi, erre nem is gondoltam, a mosogatószivacs dörzsis része nem karcolja ossze az uveget?
2016. dec. 6. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
nem karcolja össze...mondjuk újat erre én soha nem pazaroltam,tehát a már puhább használtat.
2016. dec. 6. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hideg zsíroldó. Ráfújod, letörlöd (papírtörlővel), és kész. Nem kell sikamikálni. Ezt nekem üveges mondta, akitől a kandallóüveget vettem.

És azóta sokkal egyszerűbb az életem.

2016. dec. 6. 15:18
 5/5 anonim válasza:

TECHNICAL kandallót senki se vegyen!!! Egy nagy átverés az egész!!!

[link]

innen NE!!!!

Először kiválaszottunk egy szép két színű kőből faradott burkolatot, majd egyszínből csináltak meg,mert nyílván nekik úgy olcsóbb. Csak környezetvédelmi szempontból nem vitettem vissza =(

A tűztér, meg egyszerűen minden alkalommal koromfekete lesz az üveg belül, akár milyen száraz fával is tüzelünk..

majd valami ajtót tartó csapágy leesett belül , és 4 éven belül már nincs garancia..

pedig 900 000 volt az egész, egy luxus termék, ami a családunk álma volt...hát jól átvertek!!!

2018. márc. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!