A kandallobetét uvegét mivel tisztítjátok?
újságpapírral megdörzsölgetem majd papírtörlő.
Ha nagyon gáz akkor mosogatószivacs dörzsis részével vizesen majd papírtörlő. De néha sima ablaktisztítót is használok. Többnyire minden begyújtás előtt letakarítom,de ha 2-3 nap kimarad akkor kell a dörzsis szivacs a szélekhez.
Hideg zsíroldó. Ráfújod, letörlöd (papírtörlővel), és kész. Nem kell sikamikálni. Ezt nekem üveges mondta, akitől a kandallóüveget vettem.
És azóta sokkal egyszerűbb az életem.
TECHNICAL kandallót senki se vegyen!!! Egy nagy átverés az egész!!!
innen NE!!!!
Először kiválaszottunk egy szép két színű kőből faradott burkolatot, majd egyszínből csináltak meg,mert nyílván nekik úgy olcsóbb. Csak környezetvédelmi szempontból nem vitettem vissza =(
A tűztér, meg egyszerűen minden alkalommal koromfekete lesz az üveg belül, akár milyen száraz fával is tüzelünk..
majd valami ajtót tartó csapágy leesett belül , és 4 éven belül már nincs garancia..
pedig 900 000 volt az egész, egy luxus termék, ami a családunk álma volt...hát jól átvertek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!