Mi lehet az a a zöld növény, ami kinőtt a mosdó túlfolyójából?
Hát nem kicsit lehetnek bajok a tisztasággal, hanem nagyon!
Szoktad te egyáltalán takarítani?Mármint gyakrabban mint ahogy szökőév van?Atyaúristen...
Benti lefolyóról van szó?
Meg kell, hogy védjem magamat, mert tényleg egy pedáns nő vagyok.
Egy pici mosdónk van, mert kicsi a fürdő is.
A gyerekek miatt alacsonyan van, ezért pont nem esik szemmagasságba nekem a csap alatti kerek túlfolyó rész, ami befeketedett penésszel és ott nőtt ki ez a kis növényke.
Jó hosszú szára volt...
Kép nélkül aztán esélytelen.
Hosszú szára a fényhiány miatt lett, bármi is az.
Lehet pl. egy beleesett búzaszem is.
Én infarktust kapnék ha a házon belül valami növény kinőne!
Emellett hajléktalanná válnék, mert a párom tuti kirakna a pedáns női mivoltom jóvoltából.Erről ennyit.
Kérdező, ha te azt heti minimum két alkalommal lefertőtleníted, kizárt, hogy bármi is növekedjen ott, ugyanis a tisztítószereket nem szeretik a növények.
Szóval, Domestos és társai heti 3 alkalommal, hidd el, sehol nem fog nőni semmilyen féle gaz.
# 7/9 válaszoló!
Köszi a takarítási tippeket, de nem fogom a mosdót heti 3x domesztoszozni, mert mindennap áttörlöm, és így tiszta.
Ha figyelmesen olvastad volna a kérdésemet és a többi hozzászólásomat, akkor talán tudtad volna értelmezni.
Ez egy 5Ft-os nagyságú túlfolyóban nőtt ki, ami nekem nem esik a látókörömbe, de megígérem, ezentúl odafigyelek rá, nehogy még egyszer anonim egyének egy anonim oldalon fogást találjanak pedáns mivoltomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!