Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki dolgozna mai világban...

Ki dolgozna mai világban 110000ft nettóért?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam 4 éves, és metroba vettek fel engemet dolgozni, 8 órában.

Nagyon de nagyon kevéslem, milyen munkahelyeket nézzek?

Ismerősőm körül mindenki 140-200 fölött keresnek.

Csak én vagyok ennyire maradi a munkahelyekben.

Párom dolgozik benzinkuton ö is iylen körüli összeget keres mint én, mama segítségünk pedig nincs.

Segítsetek kérlek,információkat szeretnék hallani, hogy hova érdemesebb lenne felvételizni.Előre is köszönöm segítségeteiket

2016. nov. 23. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan dolgoznak ennyiért, meg még kevesebbért is.

Milyen munkahelyet nézzél?-mihez értesz???

2016. nov. 23. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki dolgozna mai világban 110000ft nettóért?

Az aki nem talál mást, mert a segély még kevesebb és enni stb meg kell amit meg nem lehet abból finanszírozni,hogy inkább otthon ülök,de ennyi pénzért nem megyek

2016. nov. 23. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerek mellett örülj hogy tudsz dolgozni. Sajnos . Elmehetnél gürizni egy üzembe többért de akkor ki intézi a gyereket?
2016. nov. 23. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Örülj hogy ennyiért tudsz dolgozni. A rokonságomból és az ismerőseim közül is nagyon sokan 60-80 között keresnek(kisváros). Szerintem ők szívesen dolgoznának 110-ért.
2016. nov. 23. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pffft.. Még hogy ki? Nagyon-nagyon sokan! Minket Szegeden nettó 75.000-ért dolgoztatnak egy országos szinten elismert cég helyi irodájában. A 110.000-es fizetés álomnak tűnik. Örömtáncot járnék, ha egyszer végre hatjegyű lenne a nettó havi bérem!
2016. nov. 23. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Siralmas én tőletek akik írtak jöval többet keresek olyan 170 nettó plusz juttatások amik elég jók.(betenitott munka) És mégis keveslem. Akkor mit szóljatok ti .Hát katasztrófa ami itt van
2016. nov. 23. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Siralmas én tőletek akik írtak jöval többet keresek olyan 170 nettó plusz juttatások amik elég jók.(betenitott munka) És mégis keveslem. Akkor mit szóljatok ti .Hát katasztrófa
2016. nov. 23. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező hàny ember dolgozik ma Magyarorszàgon minimàlbérért? A szakmunkàs minimàlbér nettó 85körül mozog, a sima minimàl ennél kevesebb.

Akkor rakd össze hànyan dolgoznànak nettó 110.000ért.

2016. nov. 24. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szakmunkások olyan szakmában amiben hiány van simán keresnek ennyit. De nagyon szakma és lokációfüggő. Budapesten betanított munkásként 140 bruttóért hónapok óta nem talál melóst egy ismerős, többet meg nem tud fizetni.

Szerintem a 110 nettó rohadtul nem sok, de sajnos nem irreálisan kevés, viszont elég nagy a munkaerőhiány így van esély rá, hogy találsz másikat többért, de nagyon függ attól, hogy mihez értesz.

Azt javaslom, hogy keress folyamatosan.

Pl. a profession.hu-nak van egy okostelefonokra telepíthető alkalmazása,ami lokáció alapon ajánjla főleg szakmunkát, betanított munkát:

[link]

Próbálkozz:)

2016. nov. 24. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!