Ki dolgozna mai világban 110000ft nettóért?
Van egy kisfiam 4 éves, és metroba vettek fel engemet dolgozni, 8 órában.
Nagyon de nagyon kevéslem, milyen munkahelyeket nézzek?
Ismerősőm körül mindenki 140-200 fölött keresnek.
Csak én vagyok ennyire maradi a munkahelyekben.
Párom dolgozik benzinkuton ö is iylen körüli összeget keres mint én, mama segítségünk pedig nincs.
Segítsetek kérlek,információkat szeretnék hallani, hogy hova érdemesebb lenne felvételizni.Előre is köszönöm segítségeteiket
Nagyon sokan dolgoznak ennyiért, meg még kevesebbért is.
Milyen munkahelyet nézzél?-mihez értesz???
Ki dolgozna mai világban 110000ft nettóért?
Az aki nem talál mást, mert a segély még kevesebb és enni stb meg kell amit meg nem lehet abból finanszírozni,hogy inkább otthon ülök,de ennyi pénzért nem megyek
Tudod kérdező hàny ember dolgozik ma Magyarorszàgon minimàlbérért? A szakmunkàs minimàlbér nettó 85körül mozog, a sima minimàl ennél kevesebb.
Akkor rakd össze hànyan dolgoznànak nettó 110.000ért.
Szakmunkások olyan szakmában amiben hiány van simán keresnek ennyit. De nagyon szakma és lokációfüggő. Budapesten betanított munkásként 140 bruttóért hónapok óta nem talál melóst egy ismerős, többet meg nem tud fizetni.
Szerintem a 110 nettó rohadtul nem sok, de sajnos nem irreálisan kevés, viszont elég nagy a munkaerőhiány így van esély rá, hogy találsz másikat többért, de nagyon függ attól, hogy mihez értesz.
Azt javaslom, hogy keress folyamatosan.
Pl. a profession.hu-nak van egy okostelefonokra telepíthető alkalmazása,ami lokáció alapon ajánjla főleg szakmunkát, betanított munkát:
Próbálkozz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!