Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kirándulás egy gondos háziassz...

Kirándulás egy gondos háziasszonnyal. Miket vigyek, hogy lenyűgözzem?

Figyelt kérdés
A hétvégén kirándulást tervezünk a párommal, melyen az anyósék is részt vesznek majd. Ez az első közös kirándulásunk. Az anyósról tudni kell, hogy nagyon gondos háziasszony, így tehát a piknikkosár is mindig tele volt finomságokkal, ezenkívül ötletes terítés is volt, plusz a szórakozásra is mindig figyelt (tollaslabdázás stb). Első közös kirándulás lévén szeretném én is lenyűgözni kicsit, mindketten külön csomagolunk majd a kirándulásra, és ott majd egyesítjük ki mit hozott. Adjatok ötleteket mit vihetnék! Akár kaja akár bármi más terén! Vannak ötleteim, de segítsetek még néhánnyal!
2010. ápr. 29. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
muffin :)
2010. ápr. 29. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nos, ha az anyós a minta és le szeretnéd nyűgözni, akkor úgy jársz a legjobban, ha megkérdezed ő mit visz és mit javasol Te ehhez mit tegyél hozzá.

le lesz nyűgözve, ha nem túlszárnyalni akarod, hanem a tanácsát kéred.

másként is tehetsz persze, de én is jártam hasonló cipőben és utólag tudom már, nem kell külön utakon járni, csak godnot csinálsz magadnak, inkább kérdezd meg.

vihetsz ugye bármilyen nem romlandó kaját, kétféle terítőt, papírtányérokat stb. kártyát, ha fúj egy kicsit a szél nem lehet tollasozni, vagy petang játékot. ... az nagyon klassz.vagy van a golfhoz hasonló kis olcsó játék, kapukat kell leszúrni tetszőlegesen és átütögetni alatta a labdát, ami gumi, az ütő meg fa, a kapuk valami kis fémlábak, nem nagyobb 20 cm-nél, nagyon jó szórakozás.

2010. ápr. 29. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Anyóssal kirándulni?

Részvétem.

2010. ápr. 29. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Muffin,rétes,piskóta,saláta kis müanyag tálban.(:
2010. jún. 4. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!