Szerintetek egy konyhai csapnak csöpögnie kell miután elzárom?
Engedek vizet, elzárom és min fél deci víz még kifolyik.
Állítják, hogy ez normális jelenség, de szerintem ez nem így van.
Ha elzárom a csapot, azonnal meg kell szünnie a vízfolyásnak.
Írjátok le kinek mi a véleménye, mert utána megmutatom a válaszokat az illetőnek! Köszönöm.
A fürdőszobájában is csöpög, de szerintem azért, mert régi 10 éves olcsó csapok. A konyhain már cseréltek valamit, de nem oldotta meg a problémát.
Szerintem komlett csaptelepet kellene cserélni.
nálam nem csöpög max a kád csapja
nem kell komplett csap,elég ha a szelepeket cseréled ki
esetleg kerámiabetétesre (annál csak egy felet fordul a csap) a hagyományosat meg tekered amíg elzár
"Engedek vizet, elzárom és min fél deci víz még kifolyik."
Ha a fél deci kifolyása után nem csöpög tovább, akkor a jelenség teljesen normális. A linkelt képen zölden jeleztem, hogy hol zárod el. És az elzárás után a pirossal jelzett részből még leürülhet a víz, mert a kifolyási, nyitott rész van a legmélyebben, és nyitott a rendszer. Szóval az a fél deci ami kifolyik, az a pirossal jelzett rész térfogata. Bár elzártad, de a pirossal jelzett részről a víz még kifolyhat, mert alul lyukas.
Ha az elzárás és a fél deci víz kifolyása UTÁN is csöpög, akkor valóban meg kell csináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!