Okozhat ilyet a magas páratartalom vagy ez beázás?
Figyelt kérdés
Alul még sok kis vízcsepp is megjelenik a falon!
Kép az első hozzászólásban!
2016. nov. 13. 11:07
1/6 anonim válasza:
Kép nélkül is megmondom, hogy ez beázás. Magas páratartalomtól ilyen nem keletkezhet. Csöpög is?
2/6 anonim válasza:
Nekünk magas páratartalom miatt minden télen vizes volt két sarokban a fal. Folyt is a vízcsepp. Vettem egy elektromos páranentesìtőt és megszűnt a vizes sarok mióta használjuk. Tény, hogy nem egy olcsó gépet vettem. De nagyon megérte. Amikor látom reggel, hogy kicsapódott a pára a falon, gép bekapcs, kb 3 óra alatt csodát művel.
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Azért nem párára tippelek, mert látszik hogy nem ez a szoba legmagasabban lévő sarka.
5/6 anonim válasza:
A második képen olyan, mint nekünk is volt évekig. Kérj kölcsön egy párátlanító gépet vagy kölcsönzőből is lehet. Ha egy nap alatt leszedi akkor pára lesz.
Nekünk csak novembertől max márciusig fordult elő amig nem volt gépünk.
6/6 anonim válasza:
Lehet az pára. A beázásnál előbb felhólyagosodott volna és már foltos lenne.
Nekünk volt régen pára+penész problémánk... a lakásnak egy egész fala nézett ki így. Sokat kell szellőztetni, gondolom új nyílászárók vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!