A Kikben vettem tegnap egy emojis melegítő párnácskát, akkora mint a tenyerem. Ez csak egyszer használatos?
A párnácskában folyadék volt és egy fém darab. A dobozára rá volt írva, hogy ha megtöröm/meghajlítgatom a fémet, akkor a folyadék megkristályosodik. Így is lett, kb egy óráig meleg is volt a párna, de azóta kihűlt, és kristályos maradt. Próbáltam, hogy meghajlítgatom a fémet újból, hátha megint felmelegszik, de nem lett belőle semmi. Most akkor ezt dobjam ki? Vagy van valami módszer rá, hogy újból használhassam?
Annyit még megjegyzek, hogy ráírták a dobozra, hogy nem lehet beletenni a mikróba.
Semmi ilyesmi nem lesz.
Mivel ez alapból így működik, a használati útmutatón is le van írva, hogy fel kell forralni, ezért nyilván nem olyan műanyagból csinálják, ami a forró vízben megolvad.
Papírtörlőt az aljára?
:D
Szerintem te még az életben nem főztél semmit.
Nem maradna ott, főleg nem egy lobogó vízben, sőt szétmálna, de hogy egy ázott papírtörlő semmit nem venne el a hőből, az fix.
Vagy mit vártál, a nedves papírmócsing hőszigetelő?
Ugyanmár... :)
Egy leheletvékony papírtörlő amint benedvesedik, az tuti nem marad ott sehol, és nem is csökkenti a hőt.
Bevált??? :)
Azaz nem olvadt meg a műnyag?
Elárulom, ilyen kis butaságok használata nélkül SEM fog megolvadni, mivel ennek az a rendeltetésszerű használata, hogy fel kell főzni.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!