Mar megint nem akar egni a kandallo. Nektek nincs elegetek ebbol a kandallos futesbol?
Nekem gázfűtésem van, és ahogy felújítottam mindent, beépítek egy kandallót is.
Persze van aki panellakónak születik, csak rossz helyre.:P
Nekem nincs. Én imádom. De csináltass bojlert vagy valamit ha ennyire zavar. Nem értem minek a nyavalygás (?)
Nem mellesleg ha jól tudod használni, akkor begyújtás után nem elalszik hanem könnyen fenntartható. Lehet venni csomó jó gyújtóst, amivel a begyújtás is gyorsabb. Szinte secc perc alatt megvan.
Nálam a hangulata mindent visz. De nekünk van mellette fűtéstechnikai beépítve, padlófűtéssel mindennel, mégis a kandalló a mániám. :) Bolond aki nem szereti :D (vagy kérkedő.. ami meg nem szimpi..)
Hát ha az elején jól ég, akkor a kéménnyel nem valószínű, hogy gond lenne. Én inkább arra tippelnék, hogy vagy nem ért hozzá a kérdező, vagy valami extra ócska, vastag vizes vackot tesz rá a már csak parázsló gyújtósra. Esetleg nem enged neki elég levegőt, vagy valami ilyesmi.
Kérdező, hívd át valamelyik haverodat, aki ért is a tűzrakáshoz, és kérd meg, hogy segítsen neked. Jobban jársz, mintha csak tönkretennéd a fűtési rendszeredet a hozzá nem értéseddel. Bocs hogy ezt mondom, de szerintem inkább veled van gond, semmint a kandallóval.
A kéményt egyébként egyszerű ellenőrizni: tépkedj össze egy újságpapírt apró fecnikre, majd az egészet szórd be a tűztérbe, begyújtás előtt úgy, hogy mindenhová kerüljön belőle. Zárd be az ajtót, majd húzd ki teljesen a hamutartót a helyéről. Ha a fecnik hirtelen elkezdenek szálldogálni, körözni odabent, akkor a kéményednek a világon semmi baja. Akkor egészen biztosan te csinálsz valamit nagyon rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!