Vörösboros lett a fal. Hogyan fessem le csak azt a kis falrészt?
Figyelt kérdés
Nem fog látszani, hogy ott újra lett festve? Megpróbáltam lemosni de nem nagyon sikerült. Nincs is itthon festékem, melyik a legkisebb kiszerelésű falfesték? (fehér)2016. okt. 19. 20:01
2/2 kovpet 

válasza:

Fehér és fehér közt is tud jó nagy különbség lenni, de én nem rég pont azt csináltam, amiről te írsz és olyan jól sikerült, hogy nem lehet látni, hogy hol volt. Igaz, nem vörösbor, hanem polc helyén furat, de így még gipszelni is kellett.
Szerintem próbáld meg, aztán ha nem jön be, akkor fesd le az egész falat. Esetleg egy sarokban csinálhatsz próbafestést, ahol nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!