Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha naoi szinten töbször a szomszédotok a ti kocsibeállótokat használja forduló helynek?

Figyelt kérdés
Nekik is van kocsibeálló.Az utcánk elég széles.kereszteződéstől ők a második házba mi a következőbe lakunk.
2016. okt. 18. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak megfordul ott, akkor az szerintem különösebben nem zavaró, elvégre nem ott parkol. De ha nagyon zavar téged, hát vegyél egy ilyet:

[link]

2016. okt. 19. 16:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hangos autók,főleg ha éjszakás vagy tapasztalatból.Ha így tanulta a kreszt.Youtub-ra való szerintem.
2016. okt. 19. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Mint írták, a kocsibejárótok közterület, azaz bárki használhatja.

Nem értem, hogy ha ezt már itt leírták neked, miért nem olvasod el, vagy miért nem próbálod megérteni.

A KRESZ-hez ennek semmi köze, abban nem szerepel, hogy nem szabad a szomszéd előtt megfordulni.

Nálunk is rendszeresen megfordult a korábbi szomszéd, mert nálunk széles betonplacc van, és bár idegesített, de nem szólhattunk neki, mert semmi jogalapunk nem lett volna.

2016. okt. 19. 16:39
 14/17 A kérdező kommentje:
válaszoltam rá privát.Igaz közterület,de nem jelenti azt ha vásárolsz egy házat a szomszéd kocsibeállója is a tiéd.Van sajátja most csinálták meg 1 éve és ugyan olyan széles még bokor sincs a ház előtt.
2016. okt. 19. 18:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Ilyet megérteni nem lehet.Kresznek hogyne lenne hozzá köze ha képtelen a saját házához befordulni.Ez vicc,mindenki a szomszédja kapujánál forduljon meg csak aztán menjen haza.
2016. okt. 19. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, itt a KRESZ, keresgetheted benne azt a részt, ami tiltja a más háza előtt való megfordulást.

[link]

Csak annyit ír, hogy nem szabad kocsibejáró előtt parkolni, ha a tulajdonos nem járul hozzá. De megfordulásra használni, ezt semmi nem tiltja, más jogszabály sem.

Hogy egy ember tudja-e kezelni az autóját, vagy hülye-e, ezzel a KRESZ nem foglalkozik.

Azt teheted, hogy szólsz neki, jól összevesztek, hátha akkor nem előttetek fordul meg, hanem a másik szomszéd előtt. Ha aztán direkt mégis előttetek fordul, akkor pedig ti meg őelőtte forgolódjatok napi 20x, amikor otthon van. Ezen kívül nincs más lehetőségetek.

2016. okt. 20. 05:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Bővült az esemény,kiakartunk állni a kocsival ,de a szomszéd apja ott állt a kisbuszával, azzal a szar ronccsal.Pont a kapu bejárat előtt,elállta a 3/4 részét.Duda hosszasan,duda megint....Kijön a csaj,szól apucinak,azért kinéz a vő jelölt is.Párom lett leb.....,hogy kulturáltan kellett volna szólni csöngetni gyerek van bent.Főleg ha valaki ideges sietnél,értelmes tőle ez is.Szó szót követ.Ez közterület ott forog ahol akar.Még az se baj értitek ha hangos,püfög zötyög,akkor is itt forog,bezzeg ő bejárójuk üres,jó nagy udvarral amiben egy szar kocsi van.Arra meg,hogy oda állt apuci válasza,még simán elfértél volna,ott a füves rész .Minek van joksid.A patkát ne is nézük,se azt hogy az egy köz kiskapuval.Főleg hogy kilátsz-e,csak azt hogy hát szomszédok vagyunk.Engem már nem is az zavar,hogy itt forog,az emberi része 1 ki szemtelen 2 itt az utcában ilyen szomszédomnál forgok megállok sávot elfoglalnak nem volt 3 tiszteljük ott az ő kapuja ennyi Ezek meg faluról jöttek övék a terep.Legközelebb máskép lesz.
2016. okt. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!