SEGÍTSETEK! Lejött a falról a festék! A szüleim meg fognak ölni mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Fel akartam celluxszal ragasztani egy posztert a szobám falára, de ahogy utólag néztem ferde lett, ezért meg akartam igazítani! Fel akartam óvatosan szedni a celluxot de lejött egy kb 2 centis festékdarab a falról!!! Inkább visszaragasztottam a celluxot a lejött festékdarabra, hogy ne látszódjon, mert apa tuti megölne érte!!!! Mit csináljak!!!??? Hogy tűntethetném el a lejött festékfoltot?? Valahogy a lejött festékdarabot vissza lehet ragasztani??! KÉRLEK SEGÍTSETEK!2016. okt. 8. 16:45
11/13 hurda tibor válasza:
Milyen emberek élnek úr isten...milyen agressziv beteg egy állat apád lehet ha egy kis festékdarabtól így parázól..
12/13 anonim válasza:
Én mindent cellukszal rakok a falamra de eddig nem jött le a festék amúgy ragassz rá egy pósztert!
13/13 anonim válasza:
Na, élsz még? Vagy észrevették, és elástak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!