Mit ellenőriz a kéményseprő?
Figyelt kérdés
Ami jobban érdekelne, hogy a gázkazánon mit ellenőriz, amikor munkalapot tölt ki.
Ha történik ez gázkazán csere ő azt honnan tudja, ha nem jelentem be?
2016. okt. 5. 13:42
11/13 anonim válasza:
Nálunk nem soha nem méregettek, csak megnézte, hogy rendesen rávan-e kötve a kémény, és a tisztító nyílásnál megnézik van-e huzat. Ez utóbbit annyira komolyan, hogy legutóbb teljesen el volt dugulva a tisztító nyílás felett a kémény, mert tégla esett bele, de egy szót sem szólt a kéményseprő. Bélelve sem volt a kémény, minden évben csak felszólítotak, hogy megkéne csinálni. Ez így ment 25 évig amíg ott laktunk, de tavaly el lett adva a ház.
12/13 anonim válasza:
Én olyan házat vettem, ahova sohasem ment be a kéményseprő. Az előző tulaj elzavarta a halál fäszára, mert elege lett abból, hogy csak a kapuig jött, ott elkérte a lóvét, aztán távozott is. Eleinte habogott valami törvényről, meg előírásról, de miután bizonyítani nem tudta az igazát, letett a dologról, és nem jött többet. 12 évig laktam abban a házban, de egy fillért se fizettem ezalatt.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. látom kéményseprője válogatja, hogy hol milyen.
2016. okt. 7. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!