Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Most hőszigetelik a panelházun...

Most hőszigetelik a panelházunkat. Mik a tapasztalataitok télen ill. nyáron?

Figyelt kérdés
10 em. pontház, déli fekvés, saroklakás, bár most nem ez a lényeg igazán.
2010. ápr. 24. 22:49
 1/7 anonim válasza:

szia. én a 9.en lakom.

Azt tapasztaltam (az vidámabb külső mellett), hogy kellemesen meleg van még úgy is, hogy alig fűtünk. Sőt, valamikor télen hóban hidegben sem volt rá szükség.

Ősszel csinálták, szóval még nekünk is ez lesz az első nyarunk vele :)

2010. ápr. 24. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó. Nekünk méhány éve csinálták meg.Télen melegebb van lényegesen, nyáron sokkal elviselhetőbb a közel 40fokos hőség. csukott ablakoknál.

Viszont több embertől hallottam hogy azóta penészedik a lakása.Igen, az tény hogy rendszeresen szellőztetni kell. Nálunk nincs penész gond, de mi mindig nyitva tartunk ablakot vagy erkélyajtót a cigifüst miatt.Ha nyílászárót is cserélnek, az pedig jól hangszigetel.

2010. ápr. 24. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:

23.04vagyok.

Balfék vagyok, a penészedés csak akkor érvényes ha nyílászárót is cserélnek.

2010. ápr. 24. 23:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyílászárókat is cserélték, persze. Ha Ti a cigi miatt állandóan nyitva vagytok, akkor az utcát fűtitek. Hogy lesz ebből spórolás?
2010. ápr. 24. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Extra meleg a lakásunk. Ha nem nyitunk ki semmit akkor az öngyílkosság.Már a csomagolás előtt sem fűtöttünk csak a hálóban éjszaka.Most már ott sem.Amúgy nem kértük a szigetelést, szigeteltek és kész:)

23.04

2010. ápr. 25. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:
nincs szellőztető az új nyílászárókon? rá kell kérdezni a kivitelezőnél, hogy miért? és hogy így vállal e garanciát penészesedésre, mert te nem fogsz állandóan ablakot nyitogatni azért mert ő spórolni akar.
2010. ápr. 25. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Van a nyílászárókon szellőző, de az édeskevés.

A szigetelést a tulajdonosok nagy többsége megszavazta,

nincs mese.

2010. ápr. 25. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!